Prodej pozemku pro bydlení, Vysoký Újezd, Tyršova náves, 2580 m2

Tyršova náves, Vysoký Újezd

25 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 122 717 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Vysokém Újezdu

Informace k pozemku

Stavební pozemek se zemědělskou usedlostí a velkým potenciálem ve Vysokém Újezdě.

Nově nabízíme k prodeji prostorný stavební pozemek o rozloze 2580 m² v malebné obci Vysoký Újezd na náměstí Tyršova náves.

Na pozemku se nachází stará opuštěná usedlost, která Vám může dodat inspiraci pří projektování Vašeho nového domova, nebo ji jednoduše můžete zbourat a postavit něco nového dle Vašich představ.
Pozemek je velmi prakticky umístěn a nachází se mezi původní zástavbou podobného charakteru, na klidném místě a zároveň kousek od centra obce. Před pozemkem se nachází krásný udržovaný parčík s rybníkem a možnostmi posezení.

Tento pozemek je ideální příležitostí pro ty, kteří hledají klidné místo s dostatkem prostoru a starým duchem tehdejší doby.

Parcela je navíc kompletně zasíťovaná (elektřina, plyn, kanalizace, městský vodovod, tel. přípojka) to vše vám umožňuje bezstarostné bydlení ve Vámi postaveném domově.

Vysoký Újezd a jeho okolí nabízí možnosti sportovního, společenského a turistického vyžití, stejně jako dobré stravování a dostupné nakupování. Přímo v obci najdete základní služby jako je pošta, prodejna potravin nebo škola a školka. Do obce zajíždí Rohlik.cz atd. A pokud jste milovníci golfu, tak se vám tu zaručeně bude líbit.

Vysoký Újezd se nachází v okrese Beroun, v blízkosti Černošic nebo z druhé strany obce Rudná. Na hranici s Prahou se tedy dostanete za pouhých 10 minut jízdy autem a do 15-ti minut jste na metru Zličín. Autobusová zastávka se nachází hned na druhé straně ulice před pozemkem. Máte tedy jedinečnou příležitost si pořídit jedny z posledních pozemků v dojezdové vzdálenosti do Prahy, jak pro vlastní bydlení, tak i pro skvělou investici, která se v budoucnu jistě zhodnotí.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se ozvat a rádi s Vámi domluvíme prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
25 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Tyršova náves, Vysoký Újezd
ID
262-NP00428
Plocha nemovitosti
2580 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Šulc

Michal Šulc

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti