Prodej bytu 4+kk, Plzeň, Lobezská, 136 m2

Lobezská, Plzeň

10 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 422 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji mezonetový byt o dispozici 4kk, s výměrou krásných 136 m2. Dominantou je zde prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Krásná kuchyňská linka byla vyrobena na míru a je vybavena spotřebiči značky Elektrolux, včetně indukční varné desky. V bytě jsou dvě koupelny a toalety, což zajišťuje opravdu komfortní soužití i velké rodiny. Jedna koupelna disponuje sprchovým koutem a druhá vanou. Dalšími místnostmi v bytě jsou tři ložnice. Byt je vybaven rekuperací a jsou zde dřevěná okna s trojskly, která zajišťují klid i tepelnou izolaci. O čemž vypovídá průkaz energetické náročnosti budovy s hodnotou B. Vytápění bytu je zajištěno vlastním elektrickým kotlem značky PROTHERM a ohřev vody obstará 100 l bojler. Byt prošel v roce 2018 kompletní rekonstrukcí a byly zde použity kvalitní materiály. Styl a vybavení v tohoto bytu uspokojí potřeby i náročných klientů. Za velkou výhodu se dají považovat nízké náklady na provoz a že byl byt ve vlastnictví jen jednoho majitele.
Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2010, nachází se v uzavřeném dvoře, kde jsou i dvě zmiňovaná parkovací místa, která náleží k bytu. Celý objekt je monitorován kamerovým systémem a pro zajištění komfortu bylo myšleno i na vjezdovou bránu na dálkové ovládání. V domě je společná kolárna a každý byt má vlastní sklepní kóji. V domě je jen 7 bytových jednotek a areál je perfektně udržovaný a vždy čistý.
Lokalita, v které se tato nemovitost nachází - Plzeň – Lobzy, nabízí veškerou občanskou vybavenost a zároveň blízkost přírody. Pokud máte rádi cyklistiku, nebo rádi chodíte na procházky, okolí řeky Úslavy je naprosto ideální. Za dětskými hrami a dováděním nemusíte nikam daleko, v blízkém okolí je Lobezský park. Stejně tak zastávka městské hromadné dopravy je doslova pár kroků od domu.
Toužíte-li po klidu a bezpečí pro svou rodinu a nechcete bydlet uprostřed sídliště, tak tento byt je to pro Vás to pravé. Troufnu si říct, že může konkurovat nejednomu rodinnému domu. Neváhejte a zvolejte si pro rezervaci prohlídky. Těším se na Vás!

Parametry bytu

Cena
10 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 8. 2024
Adresa
Lobezská, Plzeň
ID
0003-NP04460
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
136 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Francouzská třída 2022/15, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petra Palušná

Petra Palušná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti