Pronájem rodinného domu, Horní Bříza, Na Kaolince, 145 m2

Na Kaolince, Horní Bříza

29 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení 4.000 kč, poplatek za podnájem)

Exkluzivní partneři v Horní Bříze

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

K dlouhodobému podnájmu nabízíme nově postavený řadový rodinný dům o dispozici 4+1 a celkovou užitnou plochou 145 m² v oblíbené lokalitě Horní Bříza . Součástí dvoupodlažního domu je i vlastní zahrádka, která je dokonalým místem pro chvíle odpočinku nebo letní grilování. Hned u vstupu do domu najdeme koupelnu se sprchovým koutem a wc. Dále se v přízemí nachází kuchyň s moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči ( varná deska, trouba, digestoř, myčka) a mnoha úložnými prostory. Pokud pokračujeme dále, procházíme kolem schodiště do horního patra. Dominantou schodiště jsou krásné nášlapné plochy z dubového dřeva. Poslední prostor v spodní části domu je obývací pokoj s krbovými kamny, které dotváří teplo domova. Z obývací části se dostanete na zahrádku. Prostor na zahradě si můžete dotvořit podle vlastní fantazie. Pokud se rozhodnete pro pěstování květin, určité oceníte venkovní vodovodní kohoutek. Samozřejmostí je venkovní osvětlení. Druhé patro domu tvoří dva dětské pokoje a zázemí pro rodiče s vlastní koupelnou. Šikovně vymyšlený prostor pro rodiče nabízí pracovnu, která plynule navazuje na ložnici. Z ložnice se dostanete také do velkolepé koupelny. Koupelna je laděna do moderního stylu. Je vybavená vanou i sprchovým koutem, dvojumyvadlem se skříňkami, zrcadlem, toaletou a topným žebříkem. V zimních měsících určitě oceníte podlahové topení v koupelně.
Topení zabezpečuje kromě krbových kamen i vlastní elektrický kotel.

Součástí domu je garáž s dálkově ovládanými vraty.

Dům se pyšní energetickou náročností třídy B - velmi úsporná.

Nemovitost je určena k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od 5.8.2024.

Horní Bříza je místem k příjemnému bydlení. Velkou výhodou je klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností a v těsné blízkosti Plzně.
Výborná dopravní dostupnost do Plzně je zajištěna častým autobusovým a vlakovým spojením.

Parametry domu

Cena
29 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení 4.000 kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
2. 8. 2024
Adresa
Na Kaolince, Horní Bříza
ID
N5260
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
145 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
145 m2
Podlahová plocha
145 m2
Plocha nemovitosti
145 m2
Plocha zahrady
200 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Topení
Lokální elektrické
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Horní Bříze?

Podobné nemovitosti