Prodej rodinného domu, Všestary - Rozběřice, 300 m2

Všestary, Rozběřice

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc

(V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.)

Exkluzivní partneři v Všestarech

Informace k domu

Prodej rodinného domu, 300 m², Všestary-Rozběřice

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům na okraji obce Rozběřice - Všestary. Tento dům se smíšenou konstrukcí je ideální pro větší rodinu nebo jako investiční příležitost, kde by mohl vzniknout v každém patře byt. Nemovitost se nachází na rohovém pozemku na okraji obce, což zajišťuje dostatek soukromí. Celková užitná plocha domu činí 300 m². Dům je připraven k rekonstrukci, avšak toto dává možnosti k úpravám dle vlastního vkusu. Neváhejte a přijďte se podívat na tuto výjimečnou nemovitost, která může splnit vaše přání o ideálním bydlení.
Místo samo má dlouhou historii (výpis z kroniky - V roce 1805 přesídlil Jiří Hejcman s rodinou z č.1. do č.19., kde se stal sedlákem. Na statku se tak stal sedlákem jeho syn Josef, nar.1814. Ten byl i sedlákem v č.19. v roce 1840, kdy statek vyhořel. Josef Hejcman prodal spáleniště a postavil si č.39. v polích, kde se dodnes místu říká Hejcmanka. To, aby jeho stavení nemohlo vyhořet od sousedů ...)
Více informací vám poskytneme na prohlídce.

Parametry domu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Všestary, Rozběřice
ID
878776
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1450 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Lucie Hájková

Lucie Hájková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Všestarech (okr. Hradec Králové)?

Podobné nemovitosti