Prodej chaty, Citonice, 16 m2

Citonice

1 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 195 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Citonicích

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme prodej chaty se zahradou v chatové oblasti v obci Citonice. Jedná se o menší zděnou chatu o podlahové ploše 16 m2, která se skládá z obytné kuchyně v přízemí a spacího podkroví. Celá chata je podsklepená.

V chatě je zavedena elektřina, kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se sporákem na plynovou bombu, v patře se nachází velká postel. Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva. Chata se prodává včetně vybavení.

Chata se nachází na zahradě o výměře 384 m2, je obdelníkového tvaru o přibližné šířce 10 m a délce 40 m. Je celá oplocena pletivovým plotem, zatravněna a plná ovocných a okrasných stromů. Chata je přístupná z obou stran pozemku, hlavní příjezdová cesta je asfaltová, ke spodní straně zahrady vede polní cesta. Před pozemkem lze z obou stran zaparkovat.

V případě dotazů nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Parametry domu

Cena
1 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Citonice
ID
V1419Z003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
16 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
384 m2
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Milan Daberger

Milan Daberger

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Citonicích?

Podobné nemovitosti