Prodej rodinného domu, Velké Opatovice, Horensko, 157 m2

Horensko, Velké Opatovice

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc

(Cena je včetně právního servisu a provize RK.)

Exkluzivní partneři v Velkých Opatovicích

Informace k domu

Hledáte prostorný rodinný dům se zahradou v centru městečka? Toužíte relaxovat na krásné zahradě s dostatkem soukromí a pěkným výhledem? Pak je tento dům přímo pro Vás.
Nabízíme Vám ke koupi samostatně stojící rodinný dům s obytným podkrovím ve Velkých Opatovicích. Dům je vhodný pro rodinu, která vyžaduje prostorné bydlení v klidném místě a dobrou občanskou vybavenost. Celková plocha pozemku činí 831 m². Velkou přidanou hodnotou této nemovitosti je její jižně orientovaná zahrada (680 m²) se skleníkem, která je z velké části zatravněná a zdobí ji okrasné dřeviny, květiny a vzrostlé ovocné stromy. Rodinný dům nabízí dispozici 5+kk s celkovou užitnou plochou 157,17 m². K domu je přistavěný přístřešek na parkování a přístřešek ke skladování dřeva. Pod domem je ze zahrady přístupný původní kamenný klenbový sklípek (6,4 m²).
V roce 2007 byla provedena kompletní rekonstrukce domu, kde původní zůstaly pouze obvodové zdi. V roce 2014 pak byla provedena nová nástavba podkroví, včetně celé nové střechy se zateplením. Najdete zde tři pokoje a přidána byla také druhá koupelna, takže na ranní hygienu zde frontu stát nebudete. Vytápění domu může zajistit elektrokotel, ale hlavním používaným zdrojem tepla jsou zde krbová kamna s výměníkem, který rozvádí teplo do celého domu. Zajišťuje tak nízké náklady na vytápění a zároveň Vám v zimě praskání dřeva dodává příjemnou atmosféru při relaxaci na gauči s rodinou.

Celkové měsíční náklady za energie činí 2.750,- Kč. Zálohy: elektřina 1.750,- Kč, voda 1.000,- Kč. Energetická náročnost budovy: třída G.

Výměry místností 1.NP: zádveří - 2,93 m², chodba - 19,06 m², spíž - 2,32 m², ložnice - 18,32 m², koupelna - 9,23 m², obývací pokoj + kk - 29,73 m². Užitná plocha 1.NP činí 81,59 m².
Výměry místností 2.NP: chodba - 3,00 m², WC - 2,25 m², pokoj - 21,94 m², pokoj - 26,88 m², pokoj - 21,51 m². Užitná plocha 2.NP činí 75,58 m².
Celková užitná plocha domu činí 157,17 m².

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Město Velké Opatovice má dobrou občanskou vybavenost včetně sítě obchodů, koupaliště, veřejné knihovny s pravidelně doplňovaným knižním fondem, zámeckého parku, kina a muzea kartografie. Dle potřeby je snadno dostupné město Jevíčko (2 km), kde jsou k dispozici další služby a obchody. Ve městě se také nachází dvě mateřské školy a základní škola s plaveckým bazénem a atletickým hřištěm. Město leží v pěkné krajině, nedaleko se nachází les a volná příroda, 30 minut chůze od domu leží Smolenská přehrada. Velké Opatovice se nachází 20 minut od Boskovic a 40 minut od krajského města Blansko.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Horensko, Velké Opatovice
ID
046
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
157 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
831 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jana Ondruchová

Jana Ondruchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Opatovicích?

Podobné nemovitosti