Prodej rodinného domu, Brod nad Dyjí, 140 m2

Brod nad Dyjí

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc

(cena včetně provize, právního servisu a služeb RK )

Exkluzivní partneři v Brodu nad Dyjí

Informace k domu

Prodej RD nebo chalupy pod Pálavou

Prodej rodinného domu 3+1 na pozemku 615m2 s verandou a dvěma koupelnami. S dalšími přístavbami jako letní kuchyň a pokoj, hospodářské budovy a stodola. U domu je dvorek, zahrádka a předzahrádka. Plastová okna včetně žaluzií a ochranných sítí před hmyzem. Plastové dveře vchodové a na verandě. Dvoje vafky, V kuchyni krbová kamna. Vodovod, kanalizace, plyn.
Celková plocha pozemku 615 m2. Parkování v podvrátí nebo před domem. V zadní části pozemku je stodola a hospodářské budovy.
Brod nad Dyjí je obec jen 11 km od Mikulova, kde je veškerá občanská vybavenost. Pravidelné a časté autobusové spojení do Brna i Mikulova. Škola, školka, knihovna, obchod. Pošta, lékař, lékárna, bankomat ve vedlejší vesnici 5 km.
Dům vhodný na chalupu i k stálému bydlení. Podle účelu využití se doporučuje menší nebo rozsáhlejší rekonstrukce. Dům je stále obýván.
Můžeme zajistit financování hypotékou přes naše odborné finanční poradce.

Parametry domu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize, právního servisu a služeb RK
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Brod nad Dyjí
ID
880069
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
615 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Yvetta Julia Trechová

Yvetta Julia Trechová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brodu nad Dyjí?

Podobné nemovitosti