Pronájem bytu 2+kk, Lety, 70 m2

Lety

11 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3.000,- poplatky)

Exkluzivní partneři v Letech

Informace k bytu

K okamžitému a dlouhodobému pronájmu Vám nabízím kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk o velikosti 70 m2, který se nachází v přízemí bytového domu u letenské křižovatky.

Byt je dispozičně rozdělen na obývací pokoj s novou kuchyňskou linkou, ložnici se šatnou, chodbu, prostornou koupelnu se sprchovým koutem a samostatnou toaletu. Dominantou tohoto pronájmu je k bytu náležící terasa o ploše 60 m2. Oproti zbytku domu má tento byt i vlastní, samostatný vchod. Další výhodou je pohodlné parkování přímo před domem.

Zateplený bytový dům osazený novými okny je umístěn ve strategické lokalitě - na hlavním tahu Praha - Písek (45 minut jízdy do Prahy, 25 minut do Písku a 20 minut do Příbrami). V 5 minut vzdálených Mirovicích se nachází dostačující občanská vybavenost, kterou zde k bydlení můžete potřebovat - potraviny Coop a 2 večerky otevřené do 20 hod., restaurace, pošta, lékárna, venkovní sportoviště i ordinace praktického lékaře.

Měsíční náklady na bydlení v jednom bytě činí 11.500,- (nájemné) + 3.000,- (služby a energie). V poplatcích za služby a energie je zahrnuto vodné a stočné, topení, ohřev vody, odpad a elektřina. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva. Vratná kauce je vyčíslena na dvojnásobek měsíčního nájemného (23.000,-), kterou lze rozdělit na dvě platby s prvním a druhým nájemným. Provize RK činí 11.500,- + DPH.

K nastěhování ihned.

V případě zájmu o prohlídku a pro více informací kontaktujte makléřku nabídky.
Těším se na viděnou!

Parametry bytu

Cena
11 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3.000,- poplatky
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Lety
ID
261-NP00754
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Rosenbaumová

Bc. Tereza Rosenbaumová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Letech (okr. Písek)?

Podobné nemovitosti