Prodej bytu 3+kk, Opava, Ratibořská, 93 m2

Ratibořská, Opava - Kateřinky

4 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 351 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Opavě

Informace k bytu

Nabízíme na prodej byt 3+kk o velikosti 93,58 m2 na adrese Ratibořská 95 v Opavě-Kateřinkách. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu s výtahem. Okna obývacího pokoje a kuchyňského koutu jsou orientována na JV, okna obou ložnic a koupelny jsou do klidného vnitrobloku na SZ, díky čemuž je celý byt velice slunný a světlý. Obývací pokoj je aktuálně rozdělen 2 příčkami, které bude v případě zájmu kupujícího odstraněny. V bytě je koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta. Součástí bytu je také praktická komora, která může sloužit jako šatna či k uskladnění věcí.

Obrovskou výhodou tohoto bytu je podíl na pozemku za domem, kde jsou soukromá parkovací místa, zabezpečená závorovým systémem. Na tento byt připadají cca. 2 parkovací místa.

Byt disponuje vlastním plynovým kotlem, který slouží jak pro ohřev vody tak i pro vytápění bytu, takže máte maximální kontrolu nad spotřebou energií. Plynový kotel značky BAXI je z roku 2020.

K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2x1 m, v domě je společná kolárna. Úklid společných prostor je zajišťován externí osobou za cenu 120,- Kč/měsíc/byt.

Shrnutí hlavních výhod tohoto bytu:
- Vlastní parkovací místa za domem,
- Zánovní plynový kotel Baxi z roku 2020 pro vytápění i ohřev vody = 100 % kontrola nákladů,
- Velice slunný a světlý byt – okna na J a S,
- Výtah v domě,
- Vana a sprchový kout,
- Samostatná toaleta,
- Byt je pronajatý (výhoda zejména pro investory).

Byt je v současné době obsazen dlouhodobým spolehlivým nájemníkem s platnou nájemní smlouvou do konce roku 2024 (v případě zájmu nového majitele je možné smlouvu prodloužit), a byt je proto vhodný i jako investiční.

Pro více informací a případnou prohlídku volejte nebo pište na uvedené kontakty. Prohlídky budou s ohledem na soukromí nájemníků organizovány pouze s vážnými zájemci a je třeba brát ohled i na časové možnosti nájemníků.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry bytu

Cena
4 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Ratibořská, Opava - Kateřinky
ID
11
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
93 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

POUBA

náměstí Republiky 450/17, Opava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Zdenek Pouba

Zdenek Pouba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Opavě?

Podobné nemovitosti