Prodej činžovního domu, Olomouc, Smrčkova, 310 m2 (ID: 2011144)

Smrčkova, Olomouc - Hodolany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k nemovitosti

Polyfunkční dům na ul. Smrčkova, Olomouc - nemovitost vhodná k bydlení, komerčnímu využití i jako investiční příležitost.
Jde o rohovou třípodlažní stavbu postavenou v roce 1930 na pozemku o rozloze 207 m2. Atmosféru 30. let má i okolní zástavba bytovými domy a vilkami s odpovídající občanskou vybaveností. Právě díky atraktivní poloze je lokalita i komerčně zajímavá. Své sídlo zde má např. populární restaurace Entrée a Resort Hodolany. Starší zástavba je postupně nahrazována novými domy a tak i do budoucna je tato lokalita předurčena k úspěchu. Snadná dopravní dostupnost díky blízkému městskému obchvatu, vlakovému i autobusovému nádraží, tramvajové trati i zastávek autobusu, ji činí dlouhodobě zajímavou.
Bytový dům je v současné době využíván k bydlení i podnikání.
V přízemí domu se nachází dva obchodní prostory – na ploše 50,65 m2 prodejna potravin, a na ploše 31.4 m2 provozovna kadeřnictví. Každý prostor má samostatný vstup a výlohy do ulice Ostravská, kterou vede tramvajová trať.
Separátním vchodem se vstupuje do obytné části domu. V přízemí s výhledem do ul Smrčkova je situována bytová jednotka 1+1 s plochou 42,66 m2.
Ve 2. NP jsou v současné době dvě bytové jednotky. Byt 3+1 o rozloze 82,67 m2 s balkonem do ulice a byt 1+1 s rozlohou 45,23 m2 s balkonem (4,16 m2) do dvora.
Ve 3. NP se nachází byt 2+1 (56,69 m2) a zajímavé půdní prostory s plochou 48,19 m2, dosud nevyužívané, skryté pod sedlovou střechou.
Celý dům je podsklepený. Ve vnitrobloku se nachází malý dvorek přístupný přes dům. Parkování je možné na ulici.
Všechny prostory v domě jsou pronajaté dlouhodobými nájemníky. Bytové jednotky mají nájem na dobu určitou, nebytové prostory na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou.
Kromě okamžitého příjmu z pronajatých jednotek je tato nemovitost vhodná i pro podnikatelskou činnost.
Propojením bytových jednotek ve 2.NP mohou vzniknout na celém podlaží kancelářské prostory, ordinace, sídlo firmy s vlastními obchodními prostory v přízemí s výlohami a dobrou polohou pro reklamu i dostupnost. Suterén umožní skladování drobného zboží.
3.NP podlaží vybízí k využití půdních prostor. I zde může být moderní byt, ateliér, kancelář.
Zajímavá poloha domu je vhodná taktéž pro vybudování penzionu.
Samozřejmě i využití pro bydlení je ve městě Olomouc velmi lukrativní. Nemovitost nabízí možnost vybudování vlastního nadstandardního bydlení, rodinného bydlení pro více generací, i nájemního bydlení, které je v univerzitním městě výhodnou komoditou.
Vložení finančních prostředků do nemovitosti je dlouhodobě nejbezpečnější forma, jak ochránit jejich hodnotu. Důležitá je však poloha a využitelnost nemovitosti. V tomto směru je Dům Smrčkova jedinečnou nemovitostí s dokonalou polohou, okamžitým příjmem z dosavadních pronájmů i flexibilitou využití do budoucnosti. Pro financování koupě této nemovitosti vám nabízíme kvalitní finanční a poradenské služby, včetně vyřízení nejvýhodnějšího úvěru a souvisejících finančních produktů.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Smrčkova, Olomouc - Hodolany
ID
2451
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Zuzana Kuklová

Zuzana Kuklová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti