Prodej nízkoenergetického domu, Lhotka, 250 m2

Lhotka

8 961 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 705 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Lhotce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v malebné obci Lhotka - místní část Hleďsebe, který nabízí vše, co očekáváte od ideálního bydlení. Tento dům je aktuálně řešený jako dvougenerační a disponuje dvěma samostatnými byty. Díky tomuto řešení skýtá dům dostatek prostoru i pro větší rodin, a může tak být ideálním místem pro ty, kteří touží po klidném životě na venkově, ale i po dojezdové vzdálenosti do centra města.

V přízemí je byt 2+1 s možností rozšíření na 3+1. Nachází se zde obývací pokoj s jídelním koutem, ze kterého vede průchod na terasu, ložnice s neodděleným dětským pokojem, velký kuchyň, koupelna se sprchou a WC, předsíň.

V patře nalezneme byt 1+1 (možnost 2+1). Pokoj, který je předělený na obývací a spací část, je velice prostorný. dále je zde kuchyň, koupelna s vanou a WC, ze které se dá projít na větší balkón. Druhý balkón přiléhá ke kuchyni a obývací části pokoje.

Celý dům je podsklepen, a v suterénu se nachází sklep, kotelna, prádelna, komora a velká garáž. Druhá menší garáž se nachází pod dětským pokojem. Nad domem je prostorná půda.

K domu náleží krásná zahrada, ve které naleznete pergolu s krbem a udírnou, malé zahradní jezírko, bazén, kůlnu, užitnou zahrádku se skleníkem, několik ovocných stromů, pár okrasných záhonů, zděné záchody a voliéra pro psa.

Dům je vytápěn nedávno instalovaným tepelným čerpadlem (vzduch-voda), ale je možné využít i kotel na tuhá paliva (dřevo).Na domě naleznete fotovoltaickou elektrárnu a akumulační baterií, díky níž jsou výrazně nižší náklady na elektřinu. Voda k domu je z veřejného vodovodu, a odpady jsou řešeny jímkou.

Obec Lhotka - Hleďsebe je ideální lokalitou pro rodinný život. Obec je velmi klidná, a leží na samém prahu CHKO Kokořínsko, který skýtá spoustu možností nejrůznějších výletů. Zároveň je obec pouze 10 minut od centra města Mělník, což umožňuje rychlý přístup k veškeré občanské vybavenosti (nemocnice, škola, školka, atd.) Základní občanská vybavenost je i ve vedlejší obci Lhotka cca 1 km. Ve Lhotce naleznete obchod, hospodu, kulturní centrum, které pořádá pro své občany spoustu různých akcí. Obec Lhotka - Hleďsebe je dosažitelná vlakem s autobusovým spojením PID.

Dům je k nastěhování od dubna 2025

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost bydlet na tomto nádherném místě, a staňte se majiteli tohoto krásného domu. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Parametry domu

Cena
8 961 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Lhotka
ID
01536
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
1100 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
0.33 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Jiné
Komunikace
Betonová
Doprava
Vlak, MHD
Voda
Místní zdroj vody
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Slimaříková

Ing. Lucie Slimaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Lhotce (okr. Mělník)?

Podobné nemovitosti