Pronájem kanceláře, Praha - Nové Město, Soukenická, 212 m2

Soukenická, Praha 1 - Nové Město

101 164 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelář na adrese Soukenická 12, v jedné z nejžádanějších lokalit v centru Prahy. Tento prostor se nachází v historickém jádru města, což mu dodává nejen prestiž, ale také skvělou dostupnost pro klienty i zaměstnance.

• přímo od developera, bez zprostředkovatelských poplatků
• prostor o rozloze 212 m²
• nájem: 101 647 Kč za měsíc
• budova kategorie A
• recepce, výtah, klimatizace, ostraha, parkovací stání...atd.
• možnost pronájmu celého prostoru nebo jednotlivých samostatných jednotek dle Vašich potřeb
• prostory je možné přizpůsobit dle požadavků klienta, aby co nejlépe vyhovovaly Vašemu podnikání
• pronájem parkovacích stání v podzemních garážích

Lokalita:
Soukenická ulice se nachází jen pár kroků od náměstí Republiky, což je klíčový bod centra Prahy. Tato oblast je známá svou bohatou historií, architekturou a množstvím významných institucí, obchodů, restaurací a kaváren. V bezprostřední blízkosti se nachází obchodní centrum Palladium a Kotva, což přináší nejen široké nákupní možnosti, ale i spoustu míst pro obědové pauzy nebo obchodní schůzky.

Dopravní dostupnost:
Soukenická ulice se pyšní vynikající dopravní dostupností. Stanice metra Náměstí Republiky (linka B) je vzdálená jen několik minut pěšky, což umožňuje snadný a rychlý přístup z jakékoliv části města. Tramvajové linky projíždějící kolem náměstí Republiky zajišťují další spojení, ať už směřujete do centra, nebo do okrajových částí Prahy.
Pro ty, kteří preferují cestování autem, je zde možnost pronájmu parkovacích stání v podzemních garážích přímo v budově. Díky tomu si nemusíte dělat starosti s parkováním ani v rušných časech.

Soukenická 12 je tedy ideálním místem pro Vaše podnikání, které kombinuje výhody centra města s komfortem moderní budovy a výbornou dopravní dostupností.

Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Parametry nemovitosti

Cena
101 164 Kč /za měsíc
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Soukenická, Praha 1 - Nové Město
ID
SOUK_kancelář
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
212 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Zuzana Sommer

Ing. Zuzana Sommer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1?

Podobné nemovitosti