Prodej pozemku pro bydlení, Zádub-Závišín - Zádub, 1115 m2

Zádub-Závišín

2 570 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 248 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zádubu

Informace k pozemku

prodej jedinečné příležitosti k zakoupení lukrativního pozemku v obci Zádub-Závišín. Tento pozemek o rozloze 1115m² se nachází v klidné lokalitě s okolními stromy, což Vám zajišťuje maximální soukromí.
Jedná se o jeden z posledních zajímavých pozemků ve své lokalitě. Díky své skvělé poloze je ideální pro stavbu Vašeho vysněného domu s prostornou zahradou, nebo jako investice. Dostupnost na pozemky zajišťuje asfaltová komunikace.
V místě jsou dostupné: elektřina, vodovod a kanalizace. Na pozemek bude na konci září přiveden optický kabel, což zajistí vysokorychlostní internetové připojení. Autobusové spojení do Mariánských Lázní a okolí je vzdálené 5 min. pěšky od pozemku.
Okolí nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek, jako jsou lesy, procházky přírodou, cyklistické stezky a golfové hřiště. V zimě je možnost využití lyžařské sjezdovky, nebo běžkařské trasy lesem. Tento pozemek je vhodný pro trvalé bydlení a poskytne Vám kvalitní životní prostředí.
Obec Zádub se nachází 6 kilometrů východně od Mariánských Lázní a patří do chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Pokud máte rádi lázeňskou atmosféru, můžete do Mariánských Lázní snadno dojet a využívat jejich léčebné procedury a wellness služby. Nedaleké Mariánské Lázně jsou na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.
Pro sjednání prohlídky či zodpovězení jakýchkoliv dotazů, včetně financování, nás neváhejte kontaktovat a navštívit osobně v naší kanceláři Ev. číslo: 648061.

Parametry pozemku

Cena
2 570 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 7. 2024
Adresa
Zádub-Závišín
ID
648675
Plocha nemovitosti
1115 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Romana Valter

Romana Valter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zádubu?

Podobné nemovitosti