Prodej zahrady, Kokory, 1595 m2

Kokory

2 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kokorech

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji zahradu v obci Kokory, o celkové výměře 1.595 m2. Pokud hledáte klid a neodolatelný výhled do zeleně, tak toto je ta správná volba.
Na pozemek lze dojet ze dvou stran, z jedné zpevněnou komunikací, z této strany lze využít napojení na plyn (přípojka je připravena), na veřejný vodovod a kanalizaci. Z druhé strany nezpevněnou komunikací s možností vjezdu až na pozemek kovovou bránou.
Pozemek je oplocený a ze strany veřejné komunikace je vystavěná chatka, do které je zavedena elektřina.
Pozemek je zatravněný a plný vzrostlých ovocných stromů i nově zasazených (jabloně, třešně, ořešáky).
Na pozemku je povolena výstavba objektů individuální rekreace s přípustností drobného chovu, přízemní stavbu se sedlovou střechou, výška zástavby maximálně 4,5 m, rozměry půdorysu nejsou stanoveny, kdy se zástava má přizpůsobit stávajícímu charakteru v území, dle vyjádření Územního plánu Kokory.
Doporučujeme prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 7. 2024
Adresa
Kokory
ID
397/4183
Plocha nemovitosti
1595 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavel Kroupa

Na Střelnici 343/48, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Iva  Vlasáková

Iva Vlasáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Kokorech?

Podobné nemovitosti