Prodej rodinného domu, Lysá nad Labem, Ve Skále, 45 m2

Ve Skále, Lysá nad Labem

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Lysé nad Labem

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům o dispozici 2+1 a ploše 45 m2, na pozemku o celkové ploše 154 m2, v obci Lysá nad Labem.
Dům je postaven ze smíšeného zdiva a byl průběžně přestavován a renovován. Dům je napojený na elektřinu a obecní vodovod. Odpad je v současné době sveden do jímky, kanalizační přípojka je připravena na pozemku. Vytápění domu zajišťují kamna na tuhá paliva a ohřev vody elektrický bojler.
V koupelně je sprchový kout, umyvadlo se skříňkami, toaleta a prostor pro pračku. Kuchyňská linka je vybavena plynovým sporákem (na plynovou bombu) a digestoří s odtahem. Do domu je zavedený internet (optika). Stropy jsou dřevěné. Krov a štíty jsou také dřevěné, střešní krytina je plechová.
Na pozemku je kůlna, zeleň a vydlážděná plocha k posezení. Pozemek je oplocený.
Dům se nachází v části obce, která se nazývá Lom. Dříve se zde těžila opuka a vápenec a jedná se o významnou geologickou a paleontologickou lokalitu. Prochází tudy naučná stezka Lysá nad Labem - Káraný - Čelákovice. Jedná se o klidnou, přitom ne odlehlou lokalitu. V blízkosti domu je základní škola (500 m), sportoviště a zámecký park (se zámkem a klášterem). Centrum města je ve vzdálenosti 1km. Lysá nad Labem nabízí veškerou občanskou vybavenost a je odtud dobrá dostupnost do Prahy, Mladé Boleslavi i na Kolín - vlakem na Masarykovo nádraží 40 min, do 10 km nájezd na dálnici D11 i D10.
PENB nebyl doposud doložen.
Dům si můžete prohlédnout i prostřednictvím 3D prohlídky (Matterport) v inzerátu.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Ve Skále, Lysá nad Labem
ID
3563
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
154 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mireas, s.r.o.

Sídliště 1434/15, Lysá nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Klára Jílková

Ing. Klára Jílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lysé nad Labem?

Podobné nemovitosti