Prodej rodinného domu, Zbuzany, V Alejíčkách, 272 m2

V Alejíčkách, Zbuzany

29 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 495 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zbuzanech

Informace k domu

Dobrý den, jmenuji se Jiří Tschiharsch a jsem Prémiový makléř. Má práce stojí na dvou hlavních zásadách - skvělý přístup a perfektně odvedená práce. Zakázky na kterých pracuji si vybírám a za každou ručím svým jménem.

K prodeji jsem připravil dům 6+kk ve Zbuzanech o užitné ploše 272m2 na pozemku 800m2. K domu náleží 2 terasy, garáž a zahradní domek. Dům postavený v roce 2014 byl roku 2019 zcela rekonstruován. Při rekonstrukci byla instalována Dlažba Versace, německá kuchyně s francouzskými spotřebiči De Ditrich, velmi kvalitní vybavení od Viola Luxury interiors či na stěnách detaily z kamenů Swarovski. Dům na Vás bude čekat kompletně vybavený.

Po vstupu do domu Vás uhrane otevřenost a vzdušnost. Celý dojem podtrhuje absence části stropu do prvního patra, která dá vyniknout reliéfu stoupajícímu až pod střechu domu. Obývací pokoj spojený s kuchyní spojuje dlažba od Versace. V obývacím prostoru nalezneme jídelní stůl, pohovku i krb pro příjemné zimní večery

Dominantou kuchyně je kamenná pracovní deska, která prochází téměř celou linkou německé výroby a vybavena je spotřebiči De Dietrich.

Součástí spodního patra je koupelna v černém designu s velkým sprchovým koutem.

V přízemí je dále umístěna technická místnost, malé wc, garáž, pokoj pro hosty a 2 pergoly. Jedná se o menší pergolu z boku domu a větší situovanou na straně zahrady. Větší pergola skýtá příjemné místo pro odpočinek s možností stáhnutí boků či přitopení si ohřevem. Garáž o velikosti 30m2 s elektrickými vraty je vybavena regálovým systémem a úložnými skříněmi na nářadí.

V prvním patře nalezneme 4 pokoje, 2 šatny, koupelnu a 2 terasy. Jedná se o ložnici se šatnou, dětský pokoj se šatnou, pracovnu a další pokoj pro hosty. Koupelna v patře je v bílém designu jejíž dominantou je vana a zlaté doplňky. V koupelně je k využití též sprchový kout. Na stěnách chodby jsou instalovány detaily z kamenů Swarovski.

Celý dům je vytápěn a ohřev zajištěn plynovým kotlem.

Dostupnost do Prahy – Pražský okruh 4 minuty, 10 minut Zličín či Stodůlky.

Posuňte své bydlení na novou úroveň. Těším se na společnou prohlídku.

Jiří Tschiharsch

Parametry domu

Cena
29 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
V Alejíčkách, Zbuzany
ID
8355
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
272 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
171 m2
Podlahová plocha
272 m2
Plocha nemovitosti
800 m2
Plocha zahrady
629 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Tschiharsch

Jiří Tschiharsch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zbuzanech?

Podobné nemovitosti