Pronájem bytu 1+kk, Ostravice, 28 m2 (ID: 2007623)

Ostravice

Rezervováno
14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby + energie, kauce 28.000,- Kč, zprostředkovatelský poplatek 15.000,- Kč)

Exkluzivní partneři v Ostravici

Informace k bytu

Dobrý den,

dovoluji si Vám exkluzivně zprostředkovat dlouhodobý nájem plně vybaveného horského apartmá 1kk, 28 m2, v os. vl., nacházející se v 1.NP nově revitalizovaného bytového domu, Ostravice č.p. 892, okr. F-M, k nastěhování od 01.09.2024.

Byt prošel generální rekonstrukcí, z původního hotelu Hamr, bylo vybudováno sedm bytových jednotek. Zvoleno bylo moderní designové pojetí, použity kvalitní materiály, odvedena skvělá řemeslná práce, apartmá účelně a vkusně vybaveno moderním nábytkem.

Součástí nájmu je vlastní oplocený pozemek - zahrádka, terasa a venkovní parkovací stání včetně velké společné sdílené zahrada s posezením, altánem a možností sportovního vyžití.

Byt tvoří hlavní obytná místnost se vstupem na terasu, moderní kuchyňská linka, se všemi elektrospotřebiči, elektrická varná deska, mikrovlnná trouba, myčka, lednice, kávovar, velká vestavěná skříň, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlo, zrcadlo, pračka, WC, moderní osvětlení.

Dále pak prostorná předsíň s úložnými prostory. Nábytek - 2ks barová židle, sedací souprava, manželská postel, konferenční stolek, stůl na terase, 4ks židlí, slunečník, sekačka na trávu.

Drobné vybavení: nádobí, ručníky, povlečení, polštáře, peřiny.
Terasa s venkovním posezením, udržovaná zahrádka, sklepní koje, hospodářská budova (kolárna - lyžárna). Plynové topení i ohřev vody, vlastní měření všech energií.

Nájem 14.000,- Kč/měs + služby 1.500,- Kč/měs/1 os. Vratná kauce 28.000,- Kč + zprostředkovatelský poplatek 15.000,- Kč.

Vhodné k trvalému bydlení, k rekreaci, podnikání - kancelář, s výbornou celoroční dopravní dostupností, s nízkými provozními náklady, na horách ale s komfortem městského bydlení.

Doporučuji pro návrat k přírodě!

Jelikož od majitele domu nemáme k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnosti nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby + energie, kauce 28.000,- Kč, zprostředkovatelský poplatek 15.000,- Kč
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Ostravice
ID
187/5494
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
28 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
28 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Helena  Hrušková

Helena Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Ostravici?

Podobné nemovitosti