Prodej rodinného domu, Loket, Tovární, 122 m2

Tovární, Loket

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Loktu

Informace k domu

prodej zajímavého objektu u řeky Ohře v Lokti u Sokolova. Jedná se o patrový dům o 3-4 samostatných bytových jednotkách o 122m² zastavěné plochy a 366m² plochy užitkové. K domu náleží nádvoří a tří stupňová terasová zahrada o 518m² na kterou navazuje dřevinami porostlá stráň. Zahrada je kultivovaná s mnohými výpěstky, dřevinami, záhony a pěstěným travním porostem. Ten se v současné době pronajímá vodákům k nocování. Současný majitel pronajímá zázemí domu jako je přístřešek, sociální zařízení, stodolu a dvůr společnosti provozující tuto činnost.
Přízemí domu je rozděleno na technickou část. Jako je zádveří, chodba se schodištěm do patra, kotelna, sklad a samostatná bytová jednotka se sociálním zařízením o velikosti 1+1. V prvním patře jsou dvě bytové jednotky o velikosti 1+1 se společným sociálním zařízením. Podkrovní druhé patro nabízí samostatnou bytovou jednotka s vlastním sociálním zařízením o velikosti 1+1. Dům je cihlový, zateplený a omítnutý s nátěrem. Okna jsou plastová. Podlahy tvoří dlažba, laminát i linoleum. Teplou vodu zajišťuje el. bojler, otop kotel na tuhá paliva s rozvodem po domě. Dům je napojen na městkou kanalizaci a vodovod. Střecha je pokryta kanadského šindelem. Město Loket nabízí veškerou občanskou vybavenost, je známým historickým městem s hradem na úpatí Slavkovského lesa. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat k domluvením prohlídky. Ev. číslo: 26658.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Tovární, Loket
ID
26658
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
183 m2
Podlahová plocha
122 m2
Plocha nemovitosti
771 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

František Dvořák

František Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Loktu (okr. Sokolov)?

Podobné nemovitosti