Prodej rodinného domu, Šumperk, Bohdíkovská, 140 m2

Bohdíkovská, Šumperk, okres šumperk

4 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 637 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Nabízíme k prodeji pěkný samostatně stojící rodinný dům se zahradou v Šumperku, ul. Bohdíkovská. Dům se nachází v oblasti s dobrou dostupností veřejné dopravy. Dispozice domu je 3+1, což představuje ideální prostor pro rodinné bydlení s možností rozšíření o půdní prostory. Dům je před rekonstrukcí, což poskytuje novým majitelům možnost upravit si interiér podle vlastních představ a potřeb. Zároveň je však možné nemovitost ihned užívat, v dobrém technickém stavu. Nemovitost je zasazena do klidného a příjemného prostředí, které je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají útočiště pro odpočinek od městského ruchu.
Kompletní inženýrské sítě k dispozici, plyn zaveden do domu, voda je řešena studnou s možností napojení na veřejný vodovod a odpad je sveden do veřejné kanalizace. Dům nabízí sklepní prostory kde se nachází kotelna s automatickým kotlem na tuhá paliva.
K dispozici je garáž na parkování, což je zásadní výhoda pro majitele vozidla. Zahrada s pěknou pergolou přináší dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či hry s dětmi a zvířaty. Dům je přístupný ihned a je možné jej financovat hypotékou, což může být pro zájemce o koupi výhodou. Při rekonstrukci je možné využít dotaci zelená úsporám, kterou Vám rádi pomůžeme vyřídit.
Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nemovitosti mě neváhejte kontaktovat, poskytnu Vám veškeré potřebné informace a pomůžu Vám s celým procesem koupě. Váš nový domov na vás čeká v Šumperku, městě plném zeleně a s bohatou historií.

Parametry domu

Cena
4 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Bohdíkovská, Šumperk, okres šumperk
ID
R 24/08
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
149 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
1745 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Místní zdroj
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Bc., Ing. Jaroslav Huf

Bc., Ing. Jaroslav Huf

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šumperku?

Podobné nemovitosti