Pronájem výrobních prostor, Stařeč, Perk, 5039 m2

Perk, Stařeč

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Stařči

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu zavedenou pilu včetně veškerého zařízení a strojů na okraji obce Stařeč.

Parametry objektu:
Manipulační plocha je zpevněná betonovými panely na prosivce, což zajišťuje stabilní a odolný povrch vhodný pro manipulaci s materiály a stroji.
Kancelářské prostory, šatna, brusírna pil a umývárna s WC jsou vybaveny plynovým topením, a rovněž zajišťuje ohřev vody. Dále je zde místnost skladu oleje a nafty.
K dispozici je široká škála vybavení, včetně katru, sámovací pily, brusky rámových pil, nakladače, vysokozdvižného vozíku a pásového dopravníku na vývoz pilin z podpilí. Toto vybavení je nezbytné pro efektivní provoz pily a manipulaci s materiály.
K pile je příjezd po asfaltové komunikaci a je zde prostor pro manipulaci.

Kapacita pily je 20m3 kulatiny na den, nejvíce se vyrábělo dřevo pro stavební materiál (hranoly, prkna, latě, apod.).

V současné době zde na hlavní pracovní poměr pracují dva zkušení zaměstnanci, kteří obsluhují místní katr a sámovací pilu již 25 let. Oba znají provoz na pile velmi dobře a jsou velmi zruční. Od březnu letošního roku nastoupil zaměstnanec, který spolehlivě obsluhuje nakladač, manipuluje a vydává řezivo. Doporučujeme případnému zájemci tyto zkušené zaměstnance si ponechat.

Cena nájmu:
Cena za pronájem hlavní pily a přilehlých prostor činí 24.000 Kč měsíčně. Tento nájem zahrnuje všechny výše uvedené prostory a zařízení. Výměra pily a přilehlých prostor je o výměře 1923m2.

Dále je k dispozici oplocená plocha s Unimo buňkou a stodolou o celkové výměře 3116m2, která nabízí ideální podmínky pro uskladnění sušeného řeziva. Cena nájmu za tyto prostory je 6.000 Kč měsíčně.

V ceně nájmu nejsou zahrnuty provozní náklady na energie, jako jsou plyn a elektřina, voda, stočné, internet, servis hasících přístrojů a svoz odpadu. Tyto náklady jsou placeny zvlášť.

Pila zastaví svůj provoz na konci srpna 2024, volná bude tedy dle domluvy od 1.10. 2024. Zásoby zbylého řeziva včetně zásoby nafty a olejů do katru je možné dle domluvy odkoupit.

Rádi vám poskytneme více detailů a odpovíme na vaše otázky při osobní prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Perk, Stařeč
ID
144-NP02840
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
5039 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
48 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Stars

RE/MAX Stars

Karlovo nám. 15/9, Třebíč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Marek Jindra

Bc. Marek Jindra

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Stařči?

Podobné nemovitosti