Pronájem skladu, Plesná, Lesní, 1000 m2 (ID: 2006059)

Lesní, Plesná

5 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Plesné

Informace k nemovitosti

Pronájem skladu, 20 - 1000 m², Plesná, ul. Lesní

Nabízíme k pronájmu vynikající skladovací prostory o celkové užitné ploše 1000 m² v malebné obci Plesná, konkrétně na ulici Lesní. Tyto prostory představují ideální řešení pro firmy nebo jednotlivce hledající kvalitní a cenově dostupné místo pro uskladnění svého zboží či materiálů.

Naše prostory jsou velmi flexibilní a umožňují pronajmout plochu od 20 m² až po celkových 1000 m², což znamená, že se přizpůsobíme vašim specifickým potřebám. Ať už potřebujete malý sklad pro krátkodobé použití nebo rozsáhlý prostor pro dlouhodobé uskladnění, máme pro vás ideální řešení.

Skladovací prostory se nacházejí v klidné a snadno dostupné části Plesná. Ulice Lesní nabízí vynikající dopravní dostupnost a snadný přístup pro nákladní vozidla. Díky své poloze jsou naše prostory perfektní pro firmy působící v Plesné i okolí, které potřebují rychlý a pohodlný přístup ke svému uskladněnému majetku.

Cena pronájmu je od 5.000 Kč.

Parametry nemovitosti

Cena
5 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
25. 8. 2024
Adresa
Lesní, Plesná
ID
880530
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1000 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
4651 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikolas  Mareček

Nikolas Mareček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Plesné?

Podobné nemovitosti