Prodej rodinného domu, Vestec, Luční, 245 m2 (ID: 2005801)

Luční, Vestec

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc

(Info o ceně RK)

Exkluzivní partneři v Vestci

Informace k domu

V přímém zastoupení klienta nabízíme rodinný dům 245m2 s prostornou zahradou a bazénem o rozloze pozemku 1697m2. Jedná se o samostatný rodinný dům ve velmi klidné lokalitě na konci slepé ulice ve Vestci, Praha východ . Dispozice domu je 6+1. V 1 podlaží 2x ložnice, 1x velká koupelna + wc . V přízemí jsou 3 pokoje, 1x obývací místnost s jídelním koutem a kuchyní, koupelna s velkou vanou a koupelna se sprchovým koutem + 2x wc. Parkování před domem pro 2 vozy, parkovací stání na pozemku plus garáž pro další vůz. Na pozemku je umístěn samostatný domek v podobě dílny/zahradního domku, dále sklep.
Zděná stavba s klasickou sedlovou střechou, plastová okna, zateplení, vytápění plynem či krbem na dřevo, vlastní studna, obecní vodovod a kanalizace, k dispozici internet zdarma. Krásná udržovaná zahrada s ovocnými stromy (malý vinohrad, jablka, broskve, meruňky, rybíz, třešně, švestky, angrešt), na pozemku skleník, rozlehlé záhony. Slunná terasa 35m2, oválný bazén 8x3,5m s tepelným čerpadlem. V blízkosti jsou školy, školky, obchodní centrum, obchody všeho druhu, sportoviště, hřiště, cyklostezka, Vestecký rybník.

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně RK
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Luční, Vestec
ID
N00013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
245 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1697 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EURO REAL

Na Pankráci 404/30a, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Nikl

Ing. Vladimír Nikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vestci (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti