Prodej zemědělského objektu, Šlapanice, 2078 m2

Šlapanice

7 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 360 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šlapanicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji zachovalou zemědělskou stavbu se zastavěnou plochou 1.039 m², umístěnou na pozemku o výměře 8.313 m² na okraji obce Šlapanice, nedaleko Slaného. Objekt, postavený v 70. letech, byl využíván pro chov skotu a prasat. Celková užitná plocha budovy, která zahrnuje patro, činí 2.078 m².

Budova je napojena na elektřinu, na jižní střechu je možné umístit fotovoltaické panely. Voda je zavedena z vrtu na nedaleké parcele (stejný majitel), přičemž je možné si domluvit za mírný poplatek její čerpání z tohoto zdroje nebo se připojit na veřejný vodovod, který se nachází cca 200 m od objektu či investovat do vrtu. Zpevněná příjezdová cesta a jímka.

Objekt je ideální pro podnikání v oblasti jezdectví, ale také může sloužit pro zemědělské, skladovací nebo výrobní účely. Neoploceno. V případě zájmu je možné přikoupit sousední parcelu (pole) o výměře 7.381 m² za cenu 0,5 mil. Kč. Dle územního plánu je tato nemovitost určena pro zemědělskou prvovýrobu. Dostupná aktuální projektová dokumentace, tzv. pasport. Budova je ihned k dispozici.

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře.
Pro zájemce, který je plátce DPH, tak je nabídková cena uvedena bez DPH.
Mapa zde: https://mapy.cz/s/ketucodone

Parametry nemovitosti

Cena
7 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Šlapanice
ID
0023-NP08060
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
2078 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Samota

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Roman Bezděk

Mgr. Roman Bezděk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských objektů v Šlapanicích (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti