Prodej bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Polská, 75 m2

Polská, Praha, Vinohrady

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři)

Exkluzivní partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk o výměře 74,9 m2 v unikátním projektu PO7SKÁ od developerské společnosti SATPO. Rohový historický dům v těsné blízkosti Jiřího z Poděbrad a Riegrových sadů z počátku 20. století aktuálně prochází kompletní přestavbou, která citlivě kombinuje historii s moderními trendy a nároky bydlení dnešní doby.

Byt disponuje prostornou vstupní halou o rozloze 11,6 m2, která odděluje soukromou část tvořenou ložnicí 15,8 m2 s en suite koupelnou, od obývací části 27,9 m2 s prostorem pro kuchyňský kout 4,8 m2. Výklenek v obývacím pokoji dodává bytu historický ráz a nabízí jeden z nejhezčích výhledů v domě směrem do ulice U Kanálky.

Při definici standardu Rezidence PO7SKÁ byl kladen důraz zejména na výběr kvalitních materiálů a design, který spojuje původní historické prvky, jako jsou nadstandardní vícevrstvé lepené dřevěné podlahy skládané do stromečku, obnovené původní interiérové dveře a okna včetně staromosazného kování a klik, dřevěné táflování pod okny, štukové omítky s okrasnými fabiony apod. s moderními technologiemi a vybavením, které ocení i ti nejnáročnější. Jedná se např. o podlahové vytápění všech koupelen, videotelefon s dotykovým tabletem a možností rozšíření o prvky chytré domácnosti, klimatizační jednotky ve všech obytných místnostech nebo luxusně dokončené koupelny s velkoformátovými obklady a dlažbou, prostornými designovými sprchovými zástěnami, led osvětlením, zabudovanými zrcadly a kompletním vybavením od Villeroy&Boch a Grohe.

Kvalitu bydlení a pocit luxusu nabízí nejen interiér bytu, ale i do detailu promyšlené a dotažené společné prostory v původním vzhledu. Samozřejmostí je nový prosklený výtah v zrcadle schodiště, centrální plynová kotelna, čipový vstupní systém s kamerou, sklepní kóje v ceně bytu nebo samostatná odpadová místnost přístupná z ulice. Pro každodenní odpočinek a relaxaci nebo jen příjemně strávené chvíle s rodinou a přáteli navíc Rezidence PO7SKÁ nabízí privátní wellness se saunou, relaxační místností a menší tělocvičnou v suterénu domu a vybavený společný vnitroblok se zelení.
Lokalitu a výhody Královských Vinohrad není třeba představovat. Poloha nové Rezidence PO7SKÁ je unikátní svou dostupností ve všech ohledech. V pěší dostupnosti se nachází několik známých parků, školy, školky, obchody, restaurace, metro a vše, co pro kvalitní a bezstarostný život potřebujete. Vítejte v Rezidenci PO7SKÁ.

Vybírat můžete celkem z 31 bytových jednotek, 2 ubytovacích jednotek a 3 menších komerčních prostor vhodných pro širokou škálu využití. Dokončení je plánované na 3Q 2025. V případě zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Náš profesionální obchodní tým je připravený Vám tento unikátní projekt osobně představit a pomoci Vám s výběrem Vašeho nového domova nebo vhodné investice.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři
Aktualizováno
31. 7. 2024
Adresa
Polská, Praha, Vinohrady
ID
POL_A3.6
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
75 m2
Patro
3.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
99.9 kWh/m2 za rok
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

SATPO klientské centrum

SATPO klientské centrum

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti