Prodej bytu 3+kk, Dvůr Králové nad Labem, Husova, 82 m2 (ID: 2004277)

Husova, Dvůr Králové nad Labem

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc

(vč. provize RK)

Exkluzivní partneři v Dvoře Králové nad Labem

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný podkrovní byt v bytovém domě se 7 byty v blízkosti centra Dvůr Králové nad Labem. K bytu je k užívání jedno parkovací stání ve vnitrobloku. Byt prošel cca před 7 lety kompletní rekonstrukcí a k prodeji je vybavený k užívaní (kuchyň se spotřebiči, pračka, sedačka, ostatní nábytek viz. foto). Toto zařízení lze dle domluvy v rámci kupní ceny přenechat spolu s bytem a nový majitel tak může byt ihned plnohodnotně užívat či pronajímat. Za byt se platí nízký fond oprav v aktuální výši 1.155,- Kč. Vytápění bytu je zajištěno samostatným plynovým kotlem. K domu náleží i sdílená zahrádka ve vnitrobloku. V blízkosti se nachází SPOŠ Dvůr Králové nad Labem, fotbalový a hokejový stadion. Náměstí T. G. Masaryka je pěšky dostupné cca do 3 minut.

Byt je tvořen vstupní chodbou přes celou délku bytu, ze které je vstup na WC (slouží zároveň jako technická místnost, kde je umístěn plynový kotel a uzávěry rozvodů), do koupelny s rohovou vanou sloužící zároveň jako sprchový kout, do kuchyňského koutu, ložnice (dětský pokoj) a dále obývacího pokoje s jídelním koutem. Od obývacího pokoje je aktuálně policemi oddělena pracovna, kterou je možné využít i jako dětský pokoj či ložnici.

Byt se nachází v blízkosti centra Dvora Králové nad Labem a veškerá občanská vybavenost je v blízké vzdálenosti. Parkovací místo je ve vnitrobloku domu.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK
Aktualizováno
23. 7. 2024
Adresa
Husova, Dvůr Králové nad Labem
ID
22005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Makléř Dvůr Králové n. L.

Makléř Dvůr Králové n. L.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Dvoře Králové nad Labem?

Podobné nemovitosti