Prodej rodinného domu, Písek, K Lipám, 126 m2 (ID: 2003507)

K Lipám, Písek - Budějovické Předměstí

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Písku

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji novostavbu luxusního rodinného domu v Písku na Hradišti ul. K Lipám. Nabízená nemovitost je součástí uzavřeného rezidenčního areálu, který byl dokončen před cca dvěma roky.

Dispoziční řešení domu je 4+kk s garáží, terasou a zahradou. Kombinace použitých materiálů v interiéru, jako je sklo a světlé dřevo vytváří velmi příjemnou atmosféru. Dům je pěkně světlý.

V přízemí domu je zádveří, ze kterého je vstup do garáže a dále pak do přízemních prostor, které jsou tvořeny obývacím pokojem volně spojeným s obytnou kuchyní.

Kuchyňská linka je plně vybavena zabudovanými spotřebiči zn. Miele vyšší třídy, pracovní deska je ze speciálního, tvrzeného italského skla. Stejný materiál je použit v horní koupelně. Z obývacího pokoje i z kuchyně je vstup na terasu a dále na zahradu.

Pod schodištěm do patra je praktická spíž. V přízemí je koupelna s toaletou a sprchovým koutem a místem pro pračku a sušičku.

V patře jsou tři ložnice, každá se svým vstupem. Dále je zde velkorysá koupelna s vanou, toaletou a bidetem, použity jsou zařizovací předmět zn. Villeroy Bosh. Jistě oceníte praktickou šatnu.

Všechna okna v domě jsou s předokenními žaluziemi. V domě jsou jednotné dubové podlahy. V celém domě je podlahové topení a rekuperace.

Parkování je možné v garáži nebo na nájezdu před garáží.

Zahrada je zatravněna, její hranice jsou definovány živým plotem, keři a z jedné strany nově dřevěným plotem. Zahrada má automatickou závlahu, která je napojena na retenční nádrž. Využívána je tedy dešťová voda.

Doporučujeme Vám prohlédnout si fotogalerii, jejíž součástí jsou 2D a 3D půdorysy. Součástí inzerátu je video, některé realitní servery jeho inzerci však neumožňují, rádi Vám ho na vyžádání zašleme.

Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 7. 2024
Adresa
K Lipám, Písek - Budějovické Předměstí
ID
J10272
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
169 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
126 m2
Plocha nemovitosti
280 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Písku?

Podobné nemovitosti