Prodej restaurace, Dobšice, Lahoferova, 750 m2

Lahoferova, Dobšice

24 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 114 377 Kč /za měsíc

(- včetně právního servisu, provize realitní kanceláři i DPH)

Exkluzivní partneři v Dobšicích

Informace k nemovitosti

K prodeji nabízíme komerční nemovitost, aktuálně provozovanou jako restaurační zařízení, s kapacitou až 250 míst k sezení, v přímětské části Znojma, v k.ú. Dobšice.
Nemovitost je možné dále provozovat jako restauraci, ale také využít prostory pro obchodní či skladovací účely, případně výrobu, vinárnu i mateřskou školu. Prostor je rozsáhlý a nabízí skutečně širokou škálu využití.

V objektu jsou dále 3 bytové jednotky 3+kk, velká klenutá krčma, a dále vinný sklep (který se aktuálně rekonstruuje), na střeše pak fotovoltaika o výkonu 23kW.

Níže shrnutí prostor, včetně velikostí:
a.) aktuální restaurační zařízení s barem, kuchyní v nerezu, skladovým prostorem o celkové ploše 272m2 (55 míst k sezení)
b.) přistavený sál k restauraci, s kapacitou až 150 míst na sezení
c.) zahrádka s kapacitou k sezeníaž 64 míst
d.) vedle zahrádky se nachází stavba, kde jsou technologie + garsonka (dříve fungující pro bydlení správce objektu) - celková plocha 70m2
e.) krčma se zázemím sousedící s budovou restaurace o velikosti 177m2, kde je klenutý strop z cihel, dále toalety pánské i dámské a vstup dozadu na dvůr
f.) v 2.NP jsou vybudované 3 bytové jednotky (2x 3+kk, 1x 2+kk), které jsou aktuálně obsazené, ale v případě zájmu o koupi nemovitosti se okamžitě uvolní
g.) dále nad krčmou je prostorná půda pro vybudování dalších bytových prostor
h.) rozestavěný vinný sklep pro vinárnu, hlavní prostor k sezení 4 x 10m, + chodba 50 metrů

Celková rozloha pozemku činí 934m2, na objektu je systém fotovoltaiky z obou stran střechy s výkonem 23kW, který napájí celou budovu. Elektřina je v celém objektu kompletně nová v mědi, také voda, a celý objekt je napojený na městskou kanalizaci.
Pro dodavatele je možný příjezd ze zadní části nemovitosti, jelikož pro oba pozemky přes které se sem jede je dané věcné břemeno chůze a jízdy ve prospěch prodávané nemovitosti.

Pro bližší informace a termíny prohlídek kontaktujte pana Ing. Miklíka, volat můžete i o víkendu, či svátcích.

Parametry nemovitosti

Cena
24 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
- včetně právního servisu, provize realitní kanceláři i DPH
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Lahoferova, Dobšice
ID
128
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
750 m2
Typ objektu
Patrový
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Gabriel  Miklík, MBA

Ing. Mgr. Gabriel Miklík, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Dobšicích (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti