Prodej bytu 2+1, Písek, Burketova, 83 m2

Burketova, Písek - Václavské Předměstí

4 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 828 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Písku

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný zděný byt 2+1 se dvěma balkony a dalším příslušenstvím v Burketově ulici v Písku.

Jedná se o zděný byt ve 2. patře revitalizovaného bytového domu o celkové užitné ploše 83 m².

Byt je dispozičně velice dobře řešen, místnosti jsou prostorné, nejsou průchozí a navíc se nabízí možnost rozdělení ložnice na dvě menší místnosti, přičemž je možné dodatečně vybudovat okno do vnitrobloku domu. Tím vznikne dispozice bytu 3+1, čímž by tento byt mohl být zajímavý i pro větší rodinu.

Byt byl v roce 2013 kompletně zrekonstruován, je ve velmi pěkném stavu, bez nutných investic.

Velice nízké provozní náklady, vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, vyúčtování plynu při užívání dvou osob jsou naprosto úžasná - lze doložit roční vyúčtování.

Společné prostory domu jsou čisté, udržované, reprezentativní.

V roce 2013 byla na domě vyměněna střešní krytina, v roce 2016 nové balkony u bytů a fasáda.

K bytu náleží prostorný sklepní prostor.

Parkování je možné na veřejné komunikaci před domem. Na malém dvorku je možné parkování kol v kolostavu.

Pro mimo písecké uvádíme, že v Písku najdete veškerou občanskou vybavenost - nemocnici, školy, školky, obchody, kulturní a zájmové činnosti, atd.

V roce 2025 bude dokončená dálnice D4 do Prahy (dojezd do Prahy odhadem 50 min), do Českých Budějovic se dostanete do 40 minut.

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu a projít si fotogalerii vč. 2D a 3D půdorysů, ve kterých jsou uvedeny jednotlivé výměry místností.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h. Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.

Parametry bytu

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 7. 2024
Adresa
Burketova, Písek - Václavské Předměstí
ID
J10227
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Kateřina Dlabačová

Kateřina Dlabačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Písku?

Podobné nemovitosti