Prodej ubytování, Velký Šenov, Brtnická, 861 m2

Brtnická, Velký Šenov

41 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 198 015 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Velkém Šenově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji nadstandardní sídlo zahrnující hlavní vilu o užitné ploše 634 m2 plus rodinný dům o další užitné ploše 227 m2, rozléhající se na pozemcích o výměře 8 357 m2.

Obě nemovitosti jsou vybavené luxusním nábytkem designovaným přímo na míru do interiéru včetně uměleckých děl v hodnotách několika miliónů korun.

Popis nemovitosti - vila:
Tato nádherná vila, které byla dopřána precizní kompletní rekonstrukce, nabízí luxusní a detailně propracované bydlení. Majitel věnoval velkou péči každému detailu, což je vidět na prvotřídních materiálech a kvalitním zpracování celého domu.

Hlavní vlastnosti:
Materiály:
Kombinace kamene, žuly, mramoru a dubového dřeva zaručuje nejen estetickou hodnotu, ale i dlouhou životnost a odolnost interiéru.
Štuky:
Všechny štuky jsou sádrové, některé místnosti si zachovávají původní štukatérské prvky, což dodává domu jedinečný historický ráz.
Osvětlení:
Interiér je rozsvícen nádhernými lustry z alabastru, které vytvářejí elegantní a příjemnou atmosféru.
Další vybavení:
Posilovna a wellness:
V suterénu domu je k dispozici moderně vybavená posilovna a wellness, které novému majiteli poskytují maximální komfort a možnost relaxace přímo v domě.

Tato vila představuje ideální domov pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, pohodlí a prestiže v krásné lokalitě na okraji Národního parku Česko Saské Švýcarsko. Nechte se okouzlit tímto jedinečným domem a jeho výjimečnou atmosférou.

Popis nemovitosti - rodinný dům na zahradě:
Na pozemku vily se nachází také moderní rodinný dům, který byl navržen jako ideální "chlapský" prostor. Tento dům kombinuje funkčnost s vysokým standardem vybavení, což ocení každý náročný uživatel.

Hlavní vlastnosti:
Obytný prostor:
Velký otevřený prostor doplněný o skleněné plochy, kterými se můžete kochat na okrasnou zahradu s velkým zastřešeným bazénem s protiproudem.
Profesionální kuchyně:
Dům je vybaven profesionální kuchyní, která obsahuje špičkové spotřebiče značky Miele, včetně profesionálního kávovaru, který vyhrál cenu „Kávovar roku 2021“, konvektomatu a dalších zařízení, které jsou potřeba při prvotřídní přípravě pokrmů.

Další vybavení:
Vinárna:
Nový majitel domu má k dispozici vinárnu s kapacitou 1 000 lahví vína, což je ideální pro milovníky vína a společenské akce, na kterých jistě zaujme nejen 1 600 kg těžký designový kámen umístěný v prostoru před vinárnou.
Tento rodinný dům na zahradě nabízí jedinečný prostor, který spojuje moderní pohodlí s luxusním vybavením. Je ideální pro ty, kteří hledají praktické a komfortní bydlení v těsné blízkosti hlavní vily, v krásném prostředí na okraji Národního parku Česko Saské Švýcarsko.

Lokalita Velkého Šenova a jeho okolí je zajímavá z několika důvodů:
Přírodní krása:
Šluknovský výběžek, ve kterém se Velký Šenov nachází, je známý svými
malebnými krajinami, lesy a turistickými trasami. Oblast je ideální pro pěší turistiku, cyklistiku a
další outdoorové aktivity.

Historické a kulturní památky:
Velký..

Parametry nemovitosti

Cena
41 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 7. 2024
Adresa
Brtnická, Velký Šenov
ID
00890
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
861 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

S&L a partners

Generála Svobody 25/108, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Sokolowski

Jan Sokolowski

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Velkém Šenově?

Podobné nemovitosti