Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, Mikoláše Alše, 98 m2

Mikoláše Alše, Frýdek-Místek - Frýdek

7 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 075 Kč /za měsíc

(Včetně služeb)

Exkluzivní partneři v Frýdku-Místku

Informace k domu

Hledáte ideální bydlení pro svou rodinu v klidné a zelené lokalitě? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům v prestižní části města - Panské nové dvory. Tato novostavba je vystavěná z cihel porotherm s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 98 m splní všechny vaše představy o pohodlném a úsporném bydlení.

Dům je situován v tiché a příjemné oblasti, kde si můžete užívat klidu a přírody, a přesto se nacházíte jen 10 minut pěšky od centra města. Tento dům je perfektní kombinací pohodlí a dostupnosti.

Vytápění domu je řešeno moderním švédským tepelným čerpadlem se zárukou 10 let na kompresor, které zajišťuje efektivní a úsporné vytápění po celý rok. Dále je zde instalována rekuperace vzduchu, která zajišťuje čerstvý a zdravý vzduch uvnitř domu. Díky těmto technologiím jsou náklady na bydlení velmi nízké.

Interiér domu je navržen s důrazem na moderní design a praktičnost. Kuchyň je vybavena kvalitní kuchyňskou linkou včetně všech potřebných spotřebičů, takže budete mít vše, co potřebujete k pohodlnému vaření. K dispozici jsou také dvě samostatné WC, což ocení zejména rodiny s dětmi.

Součástí nemovitosti je také zahradní domek, který je ideální pro uskladnění kol, sekačky a dalšího nářadí.

Tento dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají moderní a úsporné bydlení v klidné a zelené lokalitě, avšak s rychlou dostupností do centra města. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Financování zajistíme vlastním hypotečním centrem. Tento dům může být brzy vaším novým domovem!

Parametry domu

Cena
7 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně služeb
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Mikoláše Alše, Frýdek-Místek - Frýdek
ID
163
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
98 m2
Plocha nemovitosti
588 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lidové reality

tř. T. G. Masaryka 650, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Bc. Daniel Peterek

Bc. Daniel Peterek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti