Prodej bytu 3+1, Meziboří, Dělnická, 94 m2

Dělnická, Meziboří

3 393 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 173 Kč /za měsíc

(Fiancování zajistíme.)

Exkluzivní partneři v Meziboří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Exkluzivní nabídka prostorného bytu v OV na Meziboří. Byt nabízí komfortní obývací zónu s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je plně vybavena: myčka šířky 60 cm, vestavná elektrická trouba a sklokeramická varná deska. Okna bytu směřují na východ, tudíž je byt dopoledne příjemně prozářen sluncem.
Další dva prostorné pokoje zahrnují ložnici a dětský pokoj. Za domem se nachází velké parkoviště s 30 místy pro veřejnost a dalšími blokovanými místy pro placené stání. K dispozici je také společná zahrada za domem.
Energetická náročnost
Dům je vybaven čtyřmi čerpadly, díky nimž je celý dům energeticky nenáročný. Náklady na bydlení včetně fondu oprav, ohřevu a spotřebu vody, vytápění i elektřiny v domácnosti pro 3 osoby činí 7.700 Kč. Veškerá spotřeba energií je vyúčtována SVJ. ( včetně spotřebované elektřiny)
Vybavení a dispozice
Byt má podlahové topení, podlahy - předsíň, obývací pokoj a koupelna s WC dlažba, ložnice a dětský pokoj - vinyl. Velmi prostorná koupelna v obkladech příjemné aqua barvy, disponuje jak podélnou vanou, tak i sprchovým koutem. V koupelně je velký prostor s vestavnou bílou skříní s posuvnými dveřmi. Tento prostor je možné zastavět SDK a vybudovat tak šatnu se vstupem z předsíně. WC s umývátkem je samostatné.
Lokalita
Město Meziboří leží v Krušných horách, 3 km od Litvínova. Je oblíbené svým sportovním vyžitím - nachází se zde sportovní areál, venkovní fotbalové i tenisové hřiště, sjezdovka, cyklostezky. Základní škola, obchody s večerkou, pošta, MěÚ, MHD do Litvínova. Pro ojedinělost nabídky a velmi krásnou a poklidnou lokalitu plnou zeleně vřele doporučuji.

Parametry bytu

Cena
3 393 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Fiancování zajistíme.
Aktualizováno
7. 8. 2024
Adresa
Dělnická, Meziboří
ID
185-NP02287
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Patro
3. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
678 m2
Podlahová plocha
94 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Soudková

Mgr. Jana Soudková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Meziboří?

Podobné nemovitosti