Prodej chaty, Vrané nad Vltavou, V Dolích, 81 m2

V Dolích, Vrané nad Vltavou

2 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 956 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Vraném nad Vltavou

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení Vám zprostředkujeme koupi rekreačního objektu s číslem evidenčním, umístěného v klidné, chatové části obce, ke kterému je zajištěn bezproblémový přístup po zpevněné komunikaci. Velkoryse řešená, částečně podsklepená chata s kamennou podezdívkou je zasazena do malebného prostředí, obklopeného lesy, potokem a okolní přírodou v obci Vrané nad Vltavou, okr. Praha - západ, ul. V Dolích.

Chata stojí na pronajatém, svažitém pozemku o celkové rozloze 266 m2 a její dominantu tvoří prosklená, veliká veranda, využívaná jako obývací pokoj a terasa s kamennou podezdívkou. V přízemí je již zmíněná veranda, kuchyň, pokoj, malá koupelna a chemické WC. V podkroví jsou pak dvě ložnice. Voda není do objektu přivedena, vodu je však možno zavést ze studny na pozemku. Pozor, majitel v současné době provedl změnu vnitřní dispozice a virtuální prohlídka je jen orientační a nezobrazuje aktuální stav.

Na pozemek pod chatou a přilehlé pozemky je řádně sepsána dlouhodobá smlouva k užívání s nízkým nájmem. Vzhledem k rozloze je tento objekt po úpravách možno komfortně využívat i k trvalému bydlení a je vhodný pro milovníky vodních sportů, rybaření, procházek, cyklistiky, houbaření. Obec Vrané nad Vltavou leží na břehu vodní nádrže Vrané v hluboce zaříznutém údolí Vltavy mezi Davlí a Prahou. Díky Posázavskému Pacifiku si Vrané už dávno oblíbili výletníci i chataři. Obec je vzdálena jen 15 km od Prahy s velmi dobrou dostupností autobusové dopravy a vlakové dopravy, vlak je cca za 8 min. ve Zbraslavi, v centru Prahy pak za 30 min. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost - ZŠ, MŠ, ZUŠ, sportoviště, restaurace, obchody, pošta. Koupi nemovitosti možno financovat úvěrem, který Vám zdarma rádi zprostředkujeme.

Parametry domu

Cena
2 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
V Dolích, Vrané nad Vltavou
ID
270
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
81 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
81 m2
Plocha nemovitosti
214 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Bc. Radim Kostaňuk, MBA

Mgr. Bc. Radim Kostaňuk, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Vraném nad Vltavou?

Podobné nemovitosti