Prodej dřevostavby, Benešov, 100 m2

Benešov

12 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 000 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Benešově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům v malebné obci Postupice - Lísek, který splní veškeré vaše představy o ideálním bydlení. Tento nádherný dům o dispozici 4+kk a s užitnou plochou 100 m2 je ideálním místem pro rodinný život i klidné bydlení mimo ruch velkoměsta.

Klíčové vlastnosti nemovitosti - dispozice: 4+kk, užitná plocha: 100 m2, pozemek: 1.388 m2, lokalita: Postupice - Lísek, stav objektu: novostavba provedení: dřevostavba od renomované firmy Lucern s.r.o.

Tento krásný dům bude postaven s důrazem na nejvyšší standardy kvality a komfortu. Jeho provedení zajišťuje vynikající tepelnou izolaci, což se projeví nejen na snížení nákladů na vytápění, ale i na příjemném a zdravém vnitřním prostředí. Firma Lucern s.r.o. je známá svou pečlivou prací a důrazem na detail, což se odráží v každém aspektu tohoto domu.

Dům disponuje čtyřmi prostornými místnostmi, které nabízejí dostatek prostoru pro celou rodinu. Moderní kuchyňský kout je propojen s obývacím pokojem, což vytváří příjemný otevřený prostor ideální pro rodinná setkání i společenské události. Tři ložnice poskytují potřebné soukromí a komfort pro každého člena rodiny.

Obec Postupice - Lísek je ideální lokalitou pro rodinný život. Nabízí klidné a bezpečné prostředí, ale zároveň je dobře dostupná do větších měst, což zajišťuje veškerou občanskou vybavenost v dosahu. Krásná příroda v okolí je perfektní pro procházky, cyklistiku nebo jiné venkovní aktivity.

Tento dům představuje výhodnou investici do budoucna, která nabídne nejen kvalitní bydlení, ale i potenciál růstu hodnoty nemovitosti.

Kontaktujte nás pro více informací.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a staňte se majiteli tohoto nádherného domu. Těšíme se na vaši návštěvu!

Parametry domu

Cena
12 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 7. 2024
Adresa
Benešov
ID
01534
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
120 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
1388 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
87 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Mikhail Yeroshenko

Mikhail Yeroshenko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje dřevostaveb v Benešově?

Podobné nemovitosti