Prodej rodinného domu, Ostravice, 174 m2

Ostravice

5 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 356 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Ostravici

Informace k domu

Prodej rodinného domu s vybavením z roku 1831, který se nachází v malebné obci Ostravice na úpatí Beskyd.

Interiér domu je tvořen zádveřím, 3 ložnicemi, z nichž má jedna vlastní šatnu, kuchyní s jídelnou, 2 koupelnami s wc (v jedné koupelně je vana, ve druhé sprchový kout), a prostorným obývacím pokojem s výstupem na terasu.

Dům je nepodsklepený, má jedno nadzemní podlaží a půdní prostor, který není v současné chvíli využíván. K domu náleží prostorná zahrada s rovinatým terénem a menší hospodářský objekt. Zahrada je udržována, oplocena pletivem a vzrostlým zeleným plotem. Původní část domu je roubená stavba z dřevěných prvků, s historickým kouzlem a kvalitními vápennými omítkami. Okna v objektu jsou původní dřevěná dvojitá prosklená čirým sklem. Nosná konstrukce budovy byla původně celodřevěná, později doplněná zděnou i dřevěnou přízemní přístavbou. Obvodový plášť obytné části je tvořen u starší části dřevěnými sruby zevnitř opatřenými vápennou omítkou, u novějšího přístavku je zdivo cihelné, oboustranně omítané.

Dům je vytápěn lokálně pevným palivem (dřevem) - krbem, dále plynem - plynová kamna v obývacím pokoji, ohřev vody elektrickým bojlerem. V ložnicích a v kuchyni jsou osazeny klimatizační jednotky.

Dům je napojen na přípojku vody, splaškové kanalizace a přípojku nízkého napětí, přístup z přilehlé obecní komunikace.

Pozemek je rovinatý, zahrada pravidelně udržovaná s pěstěnou zelení. Zahrada je funkčně rozdělena na zóny, na pozemku se také nachází menší hospodářský pozemek (sklípek) a zázemí pro uskladnění zahradního nářadí. Díky vzrostlým keřům je na pozemku maximální soukromí. Parkování na pozemku.

Rodinný dům se nachází v lokalitě s veškerou vybaveností pro spokojený život – množství obchodů a restauračních zařízení, lékařské, sportovní a kulturní zařízení, česká pošta. Od domu vede cyklostezka a turistické stezky, v blízkosti je golfové hřiště. V obci Ostravice je vlaková stanice i autobusová doprava.

Objekt se nenachází v památkové zóně, není zapsán v rejstříku kulturních památek. Stavba neleží v záplavovém území, pozemek není poddolován.

Dům je možné využívat k celoročnímu bydlení či krátkodobému pronájmu.

Nemovitost se nachází ve stejné ulici, kde se nachází developerský projekt Beskydská Brána.

K nemovitosti je vytvořen stavebně technický posudek vytvořen nezávislou společností, který detailně popisuje stav nemovitosti. Na vyžádání jej ráda zašlu.

Kromě klasické prohlídky nabízím také prohlídku v reálném čase přes Whatsapp či FaceTime.

S nejvýhodnějším financováním pomohou naši kolegové.

Parametry domu

Cena
5 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 7. 2024
Adresa
Ostravice
ID
23213
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
174 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
159 m2
Plocha nemovitosti
1144 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 84 lidí

Prodejce

Ing. Natálie Skřičková

Ing. Natálie Skřičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravici?

Podobné nemovitosti