Prodej vily, Pardubice, Sakařova, 230 m2

Sakařova, Pardubice

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc

(včetně odměny RK)

Exkluzivní partneři v Pardubicích

Informace k domu

Historický dům z roku 1919 v žádané lokalitě s prvorepublikovým šarmem.

Mám pro vás vzácnou příležitost získat historický dům postavený v roce 1919 v jedné z nejžádanějších lokalit, kde se nemovitosti neprodávají často a jsou děděny z generace na generaci. Tento dům je ideální pro nadšence do architektury s prvorepublikovými prvky a nabízí neomezený potenciál pro zájemce o celkovou rekonstrukci.

Unikátní architektura: Dům zachovává historický šarm a prvorepublikový styl, což dodává domu jedinečný charakter.

Lokalita s dlouhou tradicí: Nacházíte se v oblasti s bohatou historií, kde prodej nemovistostí není častý a dědí se z pokolení na pokolení, což svědčí o prestiži této oblasti.

Potenciál pro rekonstrukci: Díky svému stavu nabízí dům skvělou možnost upravit si interiér dle vlastních představ a vytvořit si v něm domov snů.

Prostory s historickým nádechem: Obytné místnosti mají zachované prvky minulosti a jsou ideální pro milovníky prvorepublikové atmosféry.

Tato nemovitost je skvělou investicí pro ty, kteří ocení historii, architekturu a možnost vytvořit si vlastní unikátní domov.

Nemovitost se nachází na adrese Sakařova 321, Pardubice. Dům není památkově chráněný. Je vypracovaný posudek od statika, který konstatuje možnost rekonstrukce domu.

Pro více informací mě prosím kontaktujte

Realitní makléř
Martin Socha

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně odměny RK
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Sakařova, Pardubice
ID
23182
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
158 m2
Plocha nemovitosti
697 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 127 lidí

Prodejce

Martin Socha

Martin Socha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Pardubicích?

Podobné nemovitosti