Prodej bytu 2+1, Bakov nad Jizerou, Jungmannova, 93 m2 (ID: 1995874)

Jungmannova, Bakov nad Jizerou

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bakově nad Jizerou

Informace k bytu

Nabízím světlý, prostorný byt o ploše 93 m2, v rodinném domě se zahradou o velikosti 760 m2, v tiché ulici, nedaleko Mírového Náměstí v Bakově nad Jizerou. Byt je před rekonstrukcí a skládá se ze dvou pokojů, kuchyně, koupelny s WC, prostorné komory, spíže, půdy. Vytápění bytu zajišťují akumulační kamna. V bytě jsou plastová okna. Konstrukce domu cihla. Voda obecní, kanalizace obecní spádová, plyn na hranici pozemku. Parkovací je zajištěno na pozemku.

• Dostupnost: Bakov nad Jizerou leží v těsné blízkosti dálnice D10, což umožňuje rychlé spojení do Mladé Boleslavi (pouze 10 minut jízdy) i do Prahy (cca 45 minut). Město má také dobré vlakové spojení, což je ideální pro každodenní dojíždění.
• Kulturní a společenský život: Bakov nad Jizerou je známý svými kulturními akcemi a společenským životem. Pravidelně se zde konají různé trhy, slavnosti a koncerty, což přispívá k příjemné komunitní atmosféře.
• Příroda a rekreace: Okolní příroda nabízí řadu možností pro aktivní odpočinek. Oblast je protkána cyklostezkami a turistickými trasami. Milovníci přírody ocení blízkost CHKO Český ráj a Přírodní rezervace Vrch Baba.
• Občanská vybavenost: V místě najdete veškerou potřebnou infrastrukturu – mateřskou a základní školu, zdravotní středisko, poštu, obchody a restaurace. V blízkosti se nachází i několik sportovišť a dětských hřišť.


Těším se na společné setkaní na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 7. 2024
Adresa
Jungmannova, Bakov nad Jizerou
ID
0420
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
93 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Daniel Dvorský

Daniel Dvorský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Bakově nad Jizerou?

Podobné nemovitosti