Prodej obchodního prostoru, Bystřice - Semovice, 349 m2

Bystřice, Semovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Lze koupit RD i parcely samostaně)

Exkluzivní partneři v Bystřici

Informace k nemovitosti

Rozlehlý vícegenerační dům k bydlení i podnikání s širokými možnostmi využití a se dvěma dalšími samostatnými parcelami.

 

Lokalita: Semovice 6, Bystřice

Velikost domu: 349m²

Další prostory: Sál 128 m², stodola 290 m² a velký sklep 260 m²

Celková výměra pozemku: 8262 m²

Cena: Na vyžádání

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě obce Semovice, Bystřice. Tento prostorný třípodlažní dům zahrnuje minimálně tři samostatné bytové jednotky s celkovou obytnou plochou 349 m², což poskytuje dostatek prostoru pro vícegenerační bydlení nebo pro využití jako investiční nemovitost k pronájmu. Dům je celý podsklepený, tudíž nabízí další možnosti využití, třeba jako skladovací prostory.

Územní plán umožňuje převažující využití nemovitosti jako bydlení v rodinných domech, s přípustným využitím jako bytový dům, stavba pro ubytování, penziony, sociální služby, stavby pro zařízení a sport, nerušící výrobu, servis, opravny vozidel, péče o děti, školské zařízení, maloobchod a stravování, administrativu a případně i chov např. koní.

Součástí prodeje jsou i další dvě samostatné stavební parcely nezávislé na hlavní budově, z toho jedna s vlastním rybníčkem a lesem.

K domu náleží sál (128 m²), který dříve sloužil jako prodejna nábytku. Tento prostor nabízí široké možnosti využití, ať už pro podnikatelské účely, nebo jako další obytný, skladovací nebo kancelářský prostor. Sál má samostatný vstup z ulice, což zajišťuje jeho snadnou dostupnost a nezávislost na hlavní části domu. Součástí nemovitosti je také prostorná stodola (289 m²), ideální pro skladování, dílnu nebo přestavbu podle vašich představ.

Voda: Nemovitost má místní zdroj vody - dvě studny.

Topení: Dům je vybaven ústředním topením, vytápění je možné krbovými kamny nebo tepelným čerpadlem.

Nemovitost se nachází v klidné přírodní oblasti nedaleko golfového hřiště a Konopiště, proto je ideální pro milovníky přírody a sportu. 

Dům je rekonstruovaný a průběžně udržovaný, a to zajišťuje jeho dobrý technický stav a připravenost k okamžitému nastěhování.

Fotografie sálu a stodoly Vám rádi zašleme na vyžádání. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro domluvu prohlídky této jedinečné nemovitosti.

Tento dům s mnoha možnostmi využití může být právě tím, co hledáte!

 

Uvádíme zatím energetickou třídu G, PENB štítek připravujeme.

 

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Lze koupit RD i parcely samostaně
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Bystřice, Semovice
ID
N90555
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
349 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
868 m2
Plocha nemovitosti
8262 m2
Plocha zahrady
7400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Voda
Místní zdroj
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Šebor

Michal Šebor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Bystřici (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti