Prodej rodinného domu, Chválenice, 264 m2

Chválenice

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Chválenicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Máme pro vás jedinečnou příležitost vlastnit prostorný dvoupatrový dům v obci Chválenice, nacházející se pouhých pár kilometrů od Plzně. Tato nemovitost spojuje výhodnou polohu s veškerým komfortem moderního bydlení.

Tato nemovitost se nachází na velkém pozemku o rozloze 1045 m², což poskytuje dostatek prostoru pro různé venkovní aktivity s rodinou a na své přijdou také milovníci zahradničení. Dům, postavený v roce 1994, nabízí užitnou plochu 134 m² a je dispozičně řešen jako 5+kk. Je kompletně podsklepen a má prostornou garáž, do které bez problémů zaparkujete i větší automobil. Další úložný prostor poskytuje půda a kůlna na zahradě.

Dům prošel v roce 2022 významnou rekonstrukcí, kdy byla vyměněna okna za moderní plastová trojskla s roletami a koupelny byly kompletně zrekonstruovány. V letošním roce bylo instalováno výkonné tepelné čerpadlo, které zajišťuje energeticky úsporné vytápění. Voda je momentálně čerpána ze studny, ale je připraveno připojení na veřejný vodovod. Ke kanalizaci již připojeno.

Dominantou domu je prostorná kuchyň, ke které náleží samostatná místnost jako špajz a také útulný prosvětlený obývací pokoj, který přímo vybízí k maximální rodinné pohodě. K dispozici jsou Vám dvě koupelny - jedna s vanou a druhá se sprchovým koutem, což přináší komfort a praktičnost pro rodinné bydlení. Pro chvíle odpočinku můžete využít soukromou terasu za domem nebo relaxovat pod pergolou.

Lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí kombinovat výhodnou polohu s rychlým přístupem do města. Díky skvělému nájezdu na dálnici D5 je tato nemovitost perfektní pro pracující v Německu nebo Praze. Nákupní možnosti jsou doslova přes ulici a velké nákupní centrum OC Olympia je vzdálené pouhých 5 minut jízdy autem.

Starý Plzenec, nedaleké město, nabízí další nákupní možnosti, včetně farmářských trhů a výborných restaurací. Milovníci sportu a přírody ocení širokou škálu výletních možností, které tato lokalita poskytuje.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento krásný dům, který nabízí komfortní a moderní bydlení s veškerými výhodami blízkého města. Tato nemovitost je připravena stát se vaším novým domovem.
Financováním zajistíme.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 7. 2024
Adresa
Chválenice
ID
10229
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
134 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Podlahová plocha
264 m2
Plocha nemovitosti
1043 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Kateřina Míková

Kateřina Míková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chválenicích?

Podobné nemovitosti