Prodej činžovního domu, Krupka, 1680 m2

Krupka

10 510 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 088 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Krupce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele přinášíme jedinečnou nabídku činžovního domu se 13 bytovými jednotkami, v turisticky žádané lokalitě Krupce - Fojtovicích.

Potenciál domu nabízí až 20 bytových jednotek s očekávaným výnosem 1.644.000 Kč / ročně při využití v současnosti prázdné půdy k půdní vestavbě s až 7 atypickými apartmány 3+kk.

Dům je v původním, avšak průběžně renovovaném stavu. V nemovitosti se aktuálně nachází 3 byty o dispozici 1+1, 7 bytů 2+1, 2 byty 3+1 a jeden byt 4+1. Celkem osm bytů má balkon. V každém bytě je základní vybavení, včetně bojleru a samostatných kamen na dřevo. Dům má plastová okna, plášť budovy je zateplený a krytý plastovými svrchnicemi v bílém provedení. Elektřina je k dispozici 230 V a 380 V. V bytech je elektřina vedena v mědi. V levém vchodě má každý byt vlastní odběrné místo, v pravém vchodě je jedno odběrné místo a v bytech podružná měřidla. Pitnou vodu zajištuje vodojem z čističky ve Fojtovicích. Dům je napojen na kanalizaci.

Nemovitost je v současnosti plně obsazená. Očekávané výnosy z čistého nájemného bez záloh na energie jsou 972.000 Kč / rok.

Celoročně turisticky atraktivní lokalita a blízkost hranic s Německem, jsou kombinací, která nabízí investiční příležitost pro krátkodobé, ale i dlouhodobé ubytování. Okouzlující okolí, zimní běžkařské tratě a sjezdovky, letní cyklovýlety, Komáří Vížka na dohled, staré hornické štoly, nejdelší odkrytá lanovka v Čechách, místní pivovar, to jsou další lákadla pro návštěvu a ubytování v této lokalitě.

Zaujala vás tato investiční příležitost? Pro bližší informace nebo prohlídku nemovitosti mě kontaktujte. Těším se na vaši návštěvu ❤️.

Parametry nemovitosti

Cena
10 510 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 7. 2024
Adresa
Krupka
ID
24030501
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1680 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
1680 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Radek Vavřina

Radek Vavřina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Krupce?

Podobné nemovitosti