Prodej rodinného domu, Mašovice, 125 m2

Mašovice

3 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 489 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Mašovicích

Informace k domu

S radostí vám představujeme jedinečnou příležitost k zakoupení rodinného domu v klidné a malebné obci Mašovice, která se nachází jen pár kilometrů od historického města Znojma. Tento přízemní dům s obytným podkrovím nabízí ideální kombinaci pohodlí, útulnosti a praktického uspořádání, které ocení každá rodina.

Při vstupu do domu vás přivítá prostorná vstupní hala, která plynule přechází do široké chodby. Tato chodba vás zavede do srdce domu – kuchyňského koutu s jídelním prostorem. Kuchyně je vybavena moderními spotřebiči, včetně myčky nádobí, varné desky, trouby a digestoře, což zajišťuje maximální komfort při vaření a úklidu. V přízemí se dále nachází útulný pokoj, ideální pro odpočinek a moderní koupelna s toaletou.

Po schodišti se dostanete do podkroví, kde na vás čeká samostatný pokoj, který může sloužit jako ložnice nebo dětský pokoj. Hned u schodiště se nachází průchozí pokoj, který lze využít jako další obytný prostor nebo hernu pro děti.

Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě – veřejný vodovod, plyn, elektřinu a veřejnou kanalizaci. Vytápění je zajištěno ústředním plynovým kotlem, který poskytuje komfortní teplo po celý rok. Pro milovníky tradičního vytápění je k dispozici také krb na tuhá paliva, který dodává domu nezaměnitelnou atmosféru. Elektroinstalace je provedena v mědi, což zajišťuje dlouhou životnost a bezpečnost.

Dům se pyšní nádhernými přiznanými dřevěnými trámy, které dodávají interiéru rustikální kouzlo a jedinečný charakter. K domu náleží předzahrádka, která je ideálním místem pro posezení. Pro kutily je k dispozici dílna, kde mohou realizovat své projekty. Součástí je také sklep.

Obec Mašovice je známá svou klidnou atmosférou a krásnou přírodou. Nedaleko se nachází Mašovický lom, který je ideálním místem pro procházky, relaxaci a objevování přírodních krás. Historické město Znojmo, které je vzdáleno jen několik minut jízdy, nabízí veškerou občanskou vybavenost, kulturní vyžití a bohatou historii.

Tento rodinný dům v Mašovicích je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň chtějí mít na dosah veškeré výhody městského života. Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o kouzlu tohoto domu a jeho okolí.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás!
Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Parametry domu

Cena
3 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Mašovice
ID
00168
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
125 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
130 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXAMO

Pražská 1599/19, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Nikola Juránková

Nikola Juránková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mašovicích?

Podobné nemovitosti