Prodej rodinného domu, Neratovice, Dobrovského, 198 m2

Dobrovského, Neratovice

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Neratovicích

Informace k domu

Dovoluji si vám nabídnout prostorný rodinný dům situovaný v moc příjemné a klidné čtvrti v obci Neratovice. Jedná se o cihlový (zateplený) dům z devadesátých let, který již prošel částečnou rekonstrukcí a modernizací a nabízí tak ideální prostředí pro rodinu s dětmi.

Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží, které poskytují velkorysou dispozici 5+1 a prostorného suterénu s garáží. Dispoziční uspořádání jednotlivých místností je nejlépe patrné z vizualizací ve fotogalerii. Současní majitelé na domě provedli před deseti lety několik úprav, z těch hlavních je to: zateplení domu, výměna oken, zateplení stropu nad 2.NP + SDK podhledy, rekonstrukce koupelny i WC, nová kuchyňská linka, dílčí úpravy příček.

Výhodou této nemovitosti je také velká zahrada, ideální pro dětské hry, relaxaci i zahrádkaření.

Město Neratovice poskytuje kompletní síť služeb (MŠ, ZŠ, nemocnici, sportoviště, plavecký bazén, koupaliště, obchody apod.) a také výborné dopravní spojení (autobusové i vlakové). Cca 500m od domu se nachází autobusová zastávka s linkou 348 s přímým spojením Praha - Ládví, nebo je možné využít i vlakové spoje směr Hlavní nádraží.

Pokud hledáte ideální domov pro vaši rodinu, tato nemovitost je možná tou správnou volbou. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Dobrovského, Neratovice
ID
0023-NP08025
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
622 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ing. Michaela Motyčková

Ing. Michaela Motyčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neratovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti