Prodej rodinného domu, Dolany, 190 m2 (ID: 1985620)

Dolany

5 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 020 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dolanech

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům se zahradou a dispozicí 4+1, ve velmi žádané lokalitě s výbornou dostupností do Olomouce a Šternberka v obci Dolany.

V 1. NP se nachází velká předsíň se schodištěm, kuchyň a obývací pokoj, bezbariérová koupelnou, kotelna (kotel na TP + elektrický bojler) a WC.

Ve 2.NP se nacházejí tři obytné místnosti, jedna z nich je připravena pro případné umístění druhé kuchyně a prostorná koupelna s WC, vanou i sprchovým koutem. Dále je v patře balkon, který orientovaný do zahrady a dále vstup na prostornou půdu.

Celková obytná plocha domu je cca 190 m² a celková plocha pozemku je 395 m² včetně zastavěné plochy.

Dům je řadový - koncový, zdrojem vytápění domu je kotel na TP a plynový kotel s rozvodem do radiátorů, zdrojem ohřevu vody elektrický bojler, střešní konstrukce je sedlová s krytinou z plechových šablon.

V domě byla započata částečná rekonstrukce, kterou je zapotřebí dokončit.

Nabízíme Vám velice příjemné bydlení v klidné, lukrativní lokalitě.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
5 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 7. 2024
Adresa
Dolany
ID
PD-240701
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
395 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Martin Listopad

Martin Listopad

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolanech (okr. Olomouc)?

Podobné nemovitosti