Prodej bytu 3+kk, Abertamy, Plešivecká, 80 m2

Plešivecká, Abertamy

8 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 868 Kč /za měsíc

(Možnost odpočtu DPH)

Exkluzivní partneři v Abertamech

Informace k bytu

Nabízíme exklusivně k prodeji bytovou jednotku dispozice 3+kk s rozlohou 75 m2 se dvěma balkóny (2x 5m2) v nově dokončeném projektu přímo pod sjezdovkami na Plešivci.

Apartmán je krásný, slunný a vkusně dokončený, stačí jen sbalit batoh, kola a uživat klidu a přírody Krušných hor.

Centrem bytu je prostorný a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasou/balkónem. V druhé části bytu, orientované na západ se nachází dvě útulné a prostorné ložnice. Vkusně dokončená koupelna a WC nabízí dostatek prostoru a komfortu. K bytu náleží parkovací stání před domem (v ceně bytu) a sklepní kóje na sportovní vybavení. K bytu dále náleží praktická komora s pračkou a sušičkou (nad uvedenou výměru).
Byt je orientovaný na západ i východ a nabízí tak dostatek světla po celý den. Každý z balkónů je orientovaný na jinou stranu, ranní káva a večerní sklenka vína, obojí na sluníčku. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží (podkroví).

- Kompletně vybavený byt, k nastěhování ihned;
- Prostorná a praktická dispozice 3+kk - 75M2 + 10M2 balkóny;
- Vysoký standard vybavení, kvalitní materiály, vkusné zpracování;
- Krásná lokalita přímo pod moderním skiareálem;
- Zázemí nedalekého horského městečka Abertamy;
- Parkovací místo a sklepní kóje v ceně!
- Pro podnikatele možnost odpočtu DPH!

Abertamy jsou tím pravým místem pro aktivní odpočinek po celý rok. Malé horské městečko na hřebeni Krušných hor. S nadmořskou výškou 900 mnm a lokalitou přímo na krušnohorské lyžařské a cyklo magistrále nabízí nekonečné vyžití po celý rok. Moderní lyžařský areál na Plešivci máte z apartmánu jen pár kroků pěšky. Mimo zimní sezónu je Plešivec rájem pro cyklisty (trail park), ale i rodiny s dětmi (velké hřiště a lanové centrum), ale i turisty, houbaře a všechny ostatní.

Apartmán může být nejen příjemným útočištěm pro vlastní dovolenou po celý rok, ale také skvělou investiční příležitostí. V případě zájmu velmi rádi nabídneme profesionální správu naší společností. Postaráme se, aby Váš druhý domov na horách byl radostí, v případě zájmu dobrou investicí, nikoliv starostí.

Neváhejte se na nás obrátit s žádostí o prohlídku, v Krušných horách jsme doma!

Parametry bytu

Cena
8 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnost odpočtu DPH
Aktualizováno
7. 7. 2024
Adresa
Plešivecká, Abertamy
ID
99
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BERG Invest

Háj 231, Loučná pod Klínovcem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Dušan  Šťastník

Ing. Dušan Šťastník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Abertamech?

Podobné nemovitosti