Prodej bytu 4+kk, Plzeň, Krašovská, 122 m2

Krašovská, Plzeň

9 149 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 601 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nový byt č. 907 o dispozici 4+kk (91,05 m2) s balkonem (23,59 m2) se nachází v 9. nadzemním podlaží komfortního projektu Byty Krašovská.

Jak se vám zde bude bydlet? Byt je navržen s důrazem na efektivní využití prostoru, kvalitní materiály a energetickou úspornost. Nabízí dostatek přirozeného světla a výhodou je i vysoká zvuková izolace. Jak je u našich projektů dobrým zvykem, můžete si provedení svého bytu individuálně upravovat v režimu klientských změn.

K bytu lze dokoupit prostorné garážové parkovací stání pod budovou v hodnotě 450 000 Kč, které je vhodné i pro větší vozy.

Proč si vybrat byt právě v projektu Byty Krašovská? Fungující sídliště na Košutce poskytuje výbornou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, lékařů i sportovních zařízení a parků. Díky husté síti MHD i nově dokončenému západnímu okruhu města Plzně rovněž získáte velmi rychlé spojení do celého města.

Projekt je ideální pro rodiny, mladé páry i jednotlivce, kteří hledají příjemné a praktické bydlení. Prostě skvělé místo pro život. O tom, že tyto byty jsou i skvělou investicí, rozhodně není pochyb. Plánovaný termín dokončení dvou 11podlažních budov je na podzim 2026.

Toto je pouze jeden z mnoha bytů, které nabízíme. Podívejte se na náš web a vyberte si z naší široké nabídky. https://www.bytykrasovska.cz

Parametry bytu

Cena
9 149 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 7. 2024
Adresa
Krašovská, Plzeň
ID
BK - 4kk
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
122 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BC Real, a.s.

Papírnická 2809/10, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Kristýna Chladová

Kristýna Chladová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti