Prodej rodinného domu, Holice, Hradecká, 72 m2

Hradecká, Holice

Rezervováno
4 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 922 Kč /za měsíc

(V ceně je již započítán servis realitního makléře.)

Exkluzivní partneři v Holicích

Informace k domu

REZERVACE! Stali byste se rádi majiteli rodinného domu, v lokalitě přímo na hlavní příjezdové cestě z Hradce Králové v Holicích? Ráda bych vám v exkluzivním zastoupení nabídla tento dům, který se skvěle hodí k bydlení i podnikání. Dispozičně je řešený jako 4+kk, kde se v 1.NP nachází dva pokoje s kuchyňským koutem, vstupní chodba a koupelna se sprchovým koutem a toaletou . 2. NP je řešeno stavebně stejně jako 1. NP - dvěma pokoji a místnost nad koupelnou je využívána jako spíž. Z 2. NP vedou schody na půdu o ploše 36 M2. Dům je podsklepen částečně. Je zde zaveden plyn a voda z veřejného vodovodu. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci. Topení je zde řešeno plynovým kotlem, u kterého proběhla právě nyní REVIZE.
Tento rodinný dům je vhodný k úpravám dle vašeho vkusu a záměru, kdy může být využíván k bydlení a také jako kanceláře a sídlo firmy. Lokalita u hlavní silnice z HK k tomu přímo vybízí.
Naopak klid tomuto místu k bydlení dodává zahrada s ovocnými stromy o rozloze 389 m2
Velmi příjemnou přidanou hodnotou je dílna o 38 m2, kterou lze využívat jen pro své koníčky nebo i jako provozovna k podnikání.
K parkování je dostatek místa za branou u domu či další možností je parkování před domem na ulici.
Na přiložených fotografiích jsou pro vás vytvořeny návrhy, jak mohou místnosti po renovaci domu velmi moderně a esteticky sloužit vašemu příjemnému bydlení.
Holice jsou městem v Pardubickém kraji a mají necelých 7 tis. obyvatel. Je zde dobrá dostupnost jak do Hradce Králové, tak do Pardubic (cca 20 minut jízdy). V blízkosti je nájezd na dálnici. Město nabízí veškeré důležité služby – zdravotnictví, škola, školka, malé nákupní centrum a ihned kousek od domu jsou obchody s potravinami.
Pro více informací a prohlídku nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
4 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V ceně je již započítán servis realitního makléře.
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Hradecká, Holice
ID
0007
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
72 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
735 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Jana Štěpánová

Jana Štěpánová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Holicích?

Podobné nemovitosti