Pronájem obchodního prostoru, Lázně Kynžvart, Náměstí Republiky, 498 m2

Náměstí Republiky, Lázně Kynžvart

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie)

Exkluzivní partneři v Lázních Kynžvartu

Informace k nemovitosti

Rádi bychom Vám nabídli k pronájmu komerční prostory ve 2. NP budovy supermarketu COOP-TUTY v obci Lázně Kynžvart, ul. Náměstí Republiky. Pronajímané prostory mají užitnou plochu 498 m.
Prostory jsou vhodné pro skladování, výrobu, obchodní činnost, sportovní aktivity nebo jiné využití. K dispozici je nákladní výtah s nosností 1000 kg. Obchodní prostory jsou vytápěné, mají samostatný vstup a jsou ihned k dispozici. V blízkosti objektu je bezproblémové parkování.
Přístup do areálu je zajištěn po zpevněné komunikaci. Zájemce hradí provizi realitní kanceláři za zprostředkování pronájmu ve výši měsíčního nájemného. Požadována je dále vratná kauce ve výši dvouměsíčních nájmů.
Více informací u realitního makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Náměstí Republiky, Lázně Kynžvart
ID
LS06/2024
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
498 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
498 m2
Topení
Ústřední plynové
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Šperlová

Lenka Šperlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Lázních Kynžvartu?

Podobné nemovitosti