Prodej činžovního domu, Písek - Pražské Předměstí, Pražská, 950 m2

Pražská, Písek, Pražské Předměstí

16 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 629 Kč /za měsíc

(cena k jednání!)

Exkluzivní partneři v Písku

Informace k nemovitosti

Pozor – skvělá příležitost! Nabízím Vám ke koupi komerční nemovitost situovanou na rohu ulic Pražská a tř. Národní svobody v Písku.

Zápisem rodinný, avšak od počátku z většiny komerčně využívaný dům, se skládá ze tří nadzemních podlaží a je částečně podsklepen. Nemovitost stojí na vlastním pozemku o velikosti 487 m2. V přízemí nacházíme rozlehlé prostory s okny do ulic, do nedávna sloužící jako antikvariát. K obchodním prostorám bylo v přízemí dostupné zázemí, skladovací prostory, toalety a vstup na uzavřený dvorek se zadním vchodem do garáže/dílny. Garáž bývala autem přístupná z ulice Pražská. Nyní je pozemek ohraničen zábradlím. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází sdílené koupelny, toalety a 7 prostorných místností historicky sloužící jako kancelářské zázemí geodézie a internát nedaleké zdravotnické školy. Ve třetím nadzemním podlaží je situován byt o dispozici 3-4+kk s koupelnou, samostatnou toaletou a technickým zázemím. Zbytek podlahové plochy zaujímá suchá půda.

Dům byl vytápěn plynem (radiátory a rozvody po celém domě), svícení elektřinou – vše nyní odpojeno. Nemovitost je napojena na městskou kanalizaci i vodovod.
Dům utrpěl značné škody vlivem povodní v roce 2002 a po dlouhá léta byl pouze nezbytně udržován. Objekt je určen ke kompletní rekonstrukci.

Lokalita je absolutní předností nemovitosti. Světelně kontrolovaná křižovatka před domem je rozcestím mezi Tř. Národní svobody navazující na Kamenný most, parkem u Výstaviště a ulicí Pražská vedoucí k nájezdu na hlavní tah Praha – České Budějovice. V blízkosti nabízené nemovitosti jsou školy a malé provozovny = mnoho pěšího pohybu kolem. Jedná se o skvělou investiční příležitost pro zbudování nového bytového domu či kancelářských/komerčních prostor s restaurací, nebo kavárnou v přízemí.

Vřele doporučuji osobní prohlídku. Těším se na viděnou!

Parametry nemovitosti

Cena
16 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání!
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Pražská, Písek, Pražské Předměstí
ID
261-NP00952
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
950 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
341 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Rosenbaumová

Bc. Tereza Rosenbaumová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Písku?

Podobné nemovitosti