Prodej bytu 3+1, Srní, 73 m2

Srní

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Srní

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Good Storey Homes Vám exkluzivně nabízí zprostředkování výborné investiční příležitosti, a to koupě bytové jednotky o velikosti 73 m2 a dispozici 3+1 s lodžií v horské obci Srní, nacházející se v překrásné lokalitě Národního parku Šumava. Apartmán je umístěn ve 2. patře a náleží k němu též sklepní kóje v suterénu domu.
Dispozice bytu je velmi praktická, kdy z centrální chodby vedou samostatné vstupy do všech pokojů, jakož i do kuchyně, koupelny a komory. Žádný z pokojů bytu tak není průchozí a každý uživatel či host má své soukromí. Dostatečně prostorná kuchyň je současně i jídelnou, takže v případě, že by nový majitel kladl větší důraz na počet ložnic, je možné byt bez jakýchkoli stavebních úprav využívat jako 4kk se třemi samostatnými ložnicemi.
Dům, ve kterém se byt nachází, je umístěn v centru obce, avšak mimo hlavní komunikace a přímo u lesa, takže srnky, podle kterých dostala obec kdysi své jméno, můžete celoročně sledovat z pohodlí svého obývacího pokoje. Na druhé straně bytu je pak krásný výhled na okolní šumavské kopce a na kostel Nejsvětější trojice.
Základní občanskou vybavenost naleznete přímo v obci, včetně obchodů, mateřské školky, školy a pošty, případně je možné zajet do nedalekých Kašperských hor či do Sušice nebo Vimperka. Nedaleko jsou též oblíbená šumavská střediska Modrava a Kvilda.
Možností aktivního trávení volného času v lokalitě Srní je široké spektrum, a to celoročně. Obcí vede několik cyklostezek, lyžařských tras a tras pro pěší turistiku. V letních měsících je možné se vydat na koupaliště v Chatě Povydří. Výletních míst je v okolí nespočet, přičemž nelze nezmínit unikátní přírodní vlčí výběh, kde můžete vlky pozorovat z 300m dlouhé visuté lávky, či královácký dvorec Antýgl. Příroda je na Šumavě opravdu překrásná a kdo si vybaví oblíbenou filmovou trilogii s Tomášem Holým a jeho dědečkem hajným o jezevčí skále a pytlácké stezce, vězte, že byla natočena v okolí obce Srní.
Svou lokalitou a dispozicí je nabízený byt vynikající příležitostí pro pořízení vlastního bydlení v unikátním regionu či výhodnou investicí v turisticky atraktivní a lukrativní destinaci.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rád pomůže náš hypoteční specialista.
Více informací Vám rádi poskytneme při prohlídce nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Srní
ID
107
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Marika Čampulková

Marika Čampulková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Srní?

Podobné nemovitosti