Prodej bytu 5+kk, Plzeň, K Poli, 134 m2

K Poli, Plzeň, Lhota

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři, včetně advokátních smluv a bankovní úschovy peněz a odměny RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Chcete bydlet v přírodě a zároveň v Plzni v dosahu MHD ?
Můžete se ihned nastěhovat ! Je zkolaudováno !! Dotovaná hypotéka od 2,5 % !!
Máme pro Vás nabídku prostorného, nového bytu 5+kk s zahradou a parkováním v přírodní lokalitě Plzně - Lhoty u Dobřan.
Podkrovní byt se nachází v cihlovém domě venkovského typu na samém okraji městských částí Plzně - Lhoty a Valchy. Obytná plocha činí 134 m2 a je vybavena moderními materiály, podlahy jsou osazené vinylem, okna Velux dřevěná a plastová s trojsklem, střecha je betonová od KM Beta. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch - vzduch, což znamená, že v bytě nejsou žádné radiátory. Rozvody vedení vzduchu jsou v stropě. Ohřev vody dělá160 l el. bojler. Pitnou vodu zajišťuje velká studna, dům je napojen na kanalizaci, napojení na vodovod má platné stavební povolení. Koupelny jsou osazené vanou i sprchovými kouty, byt se dodává bez kuchyňské linky. Inzerované fotky interiérů jsou dílem AI vizualizace !
K bytu náleží zahrada u vstupního schodiště, která má velikost 162 m2 , kde si můžete užívat bydlení a odpočinek v příjemném, klidném prostředí v blízkosti lesa a nedaleké Borské přehrady. K dispozici k bytu jsou až 4 parkovací místa.
Plzeň 10-Lhota je městským obvodem o rozloze 389,05 ha na jihozápadním okraji statutárního města Plzně. Dosud samostatná obec Lhota na katastrální území Lhota u Dobřan, původně spadající okresu Plzeň-jih, byla k Plzni připojena jako nový městský obvod Plzeň 10-Lhota na základy dohody z roku 2002 ke dni 1. ledna 2003. Až do roku 2021 byl městský obvod územně totožný s částí Lhota, v roce 2021 k němu byla připojena i část Litic, zahrádkářská oblast u železničního mostu. Území městského obvodu sousedí na severu s centrálním městským obvodem Plzeň 3 ( jeho částí Valcha s Borskou přehradou ) na východě s městským obvodem Plzeň 6-Litice, na jihu s městem Dobřany, a na západě s obcí Nová Ves.
Rozlohou jde o nejmenší plzeňský městský obvod. Je zde evidováno 33 ulic a 539 adres.
Obec má disponuje školkou a uměleckou školičku a jsou zde dvě samoobsluhy. Dále je v obci fotbalový areál s sokolovnou, a mnoho zájmových a sportovních kroužků, např. Badminton, bodyforming a další cvičení pro všechny věkové kategorie, pro děti kromě sportování, tanečky, a roztleskávačky.
Hypotéku nebo úvěry z stavebního spoření poskytuje výhradně s námi spolupracující finanční poradkyně. Momentálně jsme schopni Vám splnit garantovanou hypotéku ve výši od 2,5% !!!
Veškeré technické údaje domu, dispoziční plánky a další informace dostanete po prohlídce do mailu.
Těšíme se na shledání s Vámi.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři, včetně advokátních smluv a bankovní úschovy peněz a odměny RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
K Poli, Plzeň, Lhota
ID
00183-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
134 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
134 m2
Plocha zahrady
162 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
82 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Studna
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Miroslav Kovářík

Miroslav Kovářík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti