Prodej rodinného domu, Červená Voda - Mlýnický Dvůr, 132 m2 (ID: 1981839)

Červená Voda, Mlýnický Dvůr

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Informace u makléře)

Exkluzivní partneři v Červené Vodě

Informace k domu

Nabízíme k prodeji luxusní novostavbu ve vyhledávaném resortu Buková Hora - Čenkovice v části obce Mlýnický Dvůr - Červená Voda. Dům je necelý 1 km od jedné z největších sjezdovek v České republice. Nedaleko resortu Dolní Morava, který se pyšní nejdelším visutým mostem na světě, stezkou v oblacích, mamutí horskou dráhou, mamutím vodním parkem a dalšími zajímavostmi.
Jedná se o velmi vkusnou novostavbu rodinného domu s prvky kamenného obložení s kombinací dřevěného obložení stropů, dobře zateplenou a plastovými okny s trojskly. Nemovitost se vyznačuje nádherným umístěním na samostatné parcele o rozloze 1035m². Dispozice domu a velikost pozemku je v dané lokalitě ojedinělá. Podobnou nemovitost ve stavu precizně a komfortně zbudované novostavby, dispozicích 5+kk s prostornými pokoji a takto rozlehlým pozemkem v této lokalitě nenaleznete. Nové majitele bude dům hýčkat svým exkluzivním prostorem nejen uvnitř, ale i venku. Tento přízemní bungalov disponuje 5 prostornými a útulnými pokoji, nabízí zastavěnou plochu 155m², užitnou plochu 132m² a vynikající dostupnost s možností bezbariérového přístupu.
Tento luxusní dům nadchne i ty nejnáročnější zájemce svými precizními detaily. Elektrické podlahové vytápění spolu s možností živého ohně v krbu zajišťuje maximální komfort a pohodlí v chladnějším období. Z krbu jsou vyvedeny výdechy k rozvodu teplého vzduchu do pokojů. Tento proces je důmyslně řízen automatem, který novému majiteli ušetří peníze svým ekonomickým provozem a zajišťuje opravdu vynikající komfort s nenapodobitelným teplem domácího krbu. Tento systém navíc umožňuje dům vytápět i při případném výpadku elektřiny. Dům je napojen na kanalizaci, vodovod a moderní internetové připojení. A to není vše! Příprava na solární panely, průstupy na klimatizaci a další technologické vychytávky jsou v domě samozřejmostí. Vozovka až k domu a dostupnost veřejné dopravy (vlak, silnice, autobus) zaručují pohodlné a rychlé spojení s okolím. Červená Voda, vzdálená pouhých 5 km, zajišťuje kompletní občanskou vybavenost včetně lékařů a dalších služeb.
Noví majitelé mají v rámci ceny možnost výběru nové kuchyňské linky a pár dalších úprav, které Vám rád sdělím při prohlídce.
Tato unikátní nemovitost nabízí nejen kvalitní a komfortní bydlení, ale také výjimečnou atmosféru a klidnou lokalitu. Přijďte „nasát“ ten klid a omamný čerstvý vzduch v prostředí Bukovky. Pro ty, kteří hledají luxusní životní styl spojený s příjemným prostředím Orlických hor, skvělou možností letních a zimních sportů, houbaření, dlouhých túr a nejrůznějšího vyžití nejen v přírodě, je tato nemovitost ideální volbou. V případě zájmu o prohlídku, kterou Vám opravdu vřele doporučuji, mi neváhejte zavolat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Informace u makléře
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Červená Voda, Mlýnický Dvůr
ID
2406
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
132 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
155 m2
Podlahová plocha
132 m2
Plocha nemovitosti
1035 m2
Plocha zahrady
1190 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Milan Balcar

Milan Balcar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Červené Vodě?

Podobné nemovitosti